reklama
Neftis
Fanka BB :)
Szczerze, to dokładnie nie wiem, bo ciężko nam ją zmierzyć ale na pewno ponad 80cm. Widać jaka jest długa, jak się wyciąga leżąc w łóżeczku. Dla mnie naprawdę to jest niesamowite, bo przecież była wcześniakiem z niską waga i wzrostem i wszyscy straszyli mnie, że będziemy miały problemy z jedzeniem i przyrostami
anussia201
Nati 31go maja ważyła równe 8kg.Słabo przybiera na wadze ale przybiera czuję to jak ją noszę ;-) Teraz na początku września pójdziemy na szczepienie to zobaczymy ile przybrała.A ciuszki nosi na 80cm ale już coraz więcej zaczyna zakładać na 86cm.A moja waga to 54kg a przed ciążą 53kg.W ciąży przytyłam 26kg,więc ważyłam 79kg
Anecia1111
Adaś obecnie waży ok 12,5 kg bo 12 miał już dosyć dawno a chyba za duzo ie przybrał ostatnio bo nie czuję jak go noszę. Jedynie co to wyciągnął sie bardzo... niektóre ciuszki kupuję już na 92 cm, a cała reszta na 86 cm
No a moja waga to też 54 kg :-) a przed ciążą 52-53 kg, a przytyłam w ciąży 23 kg (waga na 2 tyg przed porodem więc w dniu porodu na bank ważyłam więcej)
No a moja waga to też 54 kg :-) a przed ciążą 52-53 kg, a przytyłam w ciąży 23 kg (waga na 2 tyg przed porodem więc w dniu porodu na bank ważyłam więcej)
Neftis
Zuzka dalej 12kg ale na długość rośnie jak diabli, wszystkie spodnie ma do kostek Jest wyższa od tej szafki z Ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30053921 czyli na bank ma więcej niż 80cm
A ja ważę 2kg więcej niż przed ciążą ale to nic takiego, bo byłam strasznym chudzielcem. W ciąży przytyłam 16kg (byłoby pewnie sporo więcej ale urodziłam miesiąc wcześniej)
A ja ważę 2kg więcej niż przed ciążą ale to nic takiego, bo byłam strasznym chudzielcem. W ciąży przytyłam 16kg (byłoby pewnie sporo więcej ale urodziłam miesiąc wcześniej)
Ostatnia edycja:
agulek80
Wczoraj ważyliśmy Marcina i waga wskazała 10,4 kg, w czwartek szczepienie, więc będziemy wiedzieć dokładnie co i jak ;-)
reklama
andzia1987
my dzisiaj ważylismy gabulca - 10,7 i 76 cm
Podziel się: