reklama
nervita
Fanka BB :)
U mnie -11kg:-)
Zdjecie 2 tygodnie po porodzie , ciasto dalej jest ,ale za to 0 rozstepow
hehe ciasto ? ciekawe gdzie ?
suuper i zero rozstepów - rewelacja !!!:-):-)
i jak już masz martitko fajnie - poród za Tobą i maleństwo przy Tobie
Anecia1111
riba prędzej czy później dasz radę zrzucić te zbędne kilogramy więc póki co się nie stresuj, to za krotki czas żeby tak odrazu pozbyć się całości
weroneczka
Wuzelek pocieszaj mnie kochana dalej. Bo tylko na to liczę.
Nie mogę na siebie patrzeć, ledwo 165 cm wzrostu i ważę 85 kg a więc od początku ciąży 17 na plus. Tragedia.
Fakt że przestałam ćmić papierochy i na początku do 5 miesiąca przytyłam 10kg. Teraz na szczeście się unormowało i przybieram około 1-2 kg miesięcznie. Boziu jak dobrze że już tak malo mi zostało bo się bałam że do 100 dociągne.......
Także mam nadzieję że mały ssak wszystko ze mnie wyśle. Oby, daj Boże!!!
Nie mogę na siebie patrzeć, ledwo 165 cm wzrostu i ważę 85 kg a więc od początku ciąży 17 na plus. Tragedia.
Fakt że przestałam ćmić papierochy i na początku do 5 miesiąca przytyłam 10kg. Teraz na szczeście się unormowało i przybieram około 1-2 kg miesięcznie. Boziu jak dobrze że już tak malo mi zostało bo się bałam że do 100 dociągne.......
Także mam nadzieję że mały ssak wszystko ze mnie wyśle. Oby, daj Boże!!!
luizka4don
weroneczko-Mamy tak samo ja mam tez 165 i waze 85kg przed ciaza wazylam 62kg mam nadzieje ze wroce do tego
weroneczka
luizka4don jedyna nadzieja w naszych dzieciach, bo sama bez karmienia to chyba bym rok musiała zrzucać,a tak liczę że Dzidzior coś pomoże mamusi
reklama
Cosya
Wuzelku dzięki za pocieszenie :-) Jednak jest nadzieja
Martitka, a Twój brzuszek wygląda rewelacyjnie.
Powiedzcie kobietki, czy Wy już wykonujecie jakieś ćwiczenia na brzuszek?
Martitka, a Twój brzuszek wygląda rewelacyjnie.
Powiedzcie kobietki, czy Wy już wykonujecie jakieś ćwiczenia na brzuszek?
Podziel się: