reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

U mnie -11kg:-) w ostatnim tygodniu ciazy przybylo mi az 3 kilo, no,ale tak jak myslalam spowodowane byly zatrzymaniem wody w organizmie.Teraz zostaly mi 4kg,ale tego tak latwo sie nei zgubi bo to sam tluszcz:crazy:

Zdjecie 2 tygodnie po porodzie , ciasto dalej jest ,ale za to 0 rozstepow:-D:-D

Załączniki

• Photo du 42775973-07-
    Photo du 42775973-07-
    60,2 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Ej nooo, fajny brzunio. Wogole nie widac, ze dopiero co po ciazy. :p I ja taki mialam jak w ciaze zaszlam. :p Zazdraszczam. :p I zazdraszczam braku rozstepow. :p

martitka, nie no poprostu za.......cie wyglądasz, aż mnie zatkało :szok: też taki brzunio miałam przed ciążą, no, zobaczymy jak to będzie

Ostatnia edycja:
piekny brzuch! ja takiego przed ciażą nie miałam...:-( teraz sie boję , że zostanie mi wiszący wór!! Martitka zazdroszczę!
rozstępy też są , nie bardzo dużo, ale jednak. stosuje serum na rozstępy, taki lepki olej, naklada sie okropnie , ale cześc po prostu zniknęła, a reszta prawie niewidoczna polecam jak ktoś nie ma tyle szczęścia co Martitka:-)

reklama
Martitka Wow Ja to bym się wstydziła swoje zdjęcie teraz wrzucić :-( Nie dość, że mam rozstępy to jeszcze worek mi zwisa, ale pocieszam się tym, że to dopiero 10dni po porodzie :-)

Lusia Podaj nazwę tej mikstury:-)

Do góry