reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bylam pewna, ze bedzie max. 9kg, a tu taka niespodzianka
Ollesia, Sara ma 1 bluze na 68 cm (a normalnie nosi 86/92 bluzy) i ma dalej za dlugie w niej rekawy - nie mozna sie sugerowac rozmiarowka, bo jedna drugiej nie jest rowna :-)
Ollesia, Sara ma 1 bluze na 68 cm (a normalnie nosi 86/92 bluzy) i ma dalej za dlugie w niej rekawy - nie mozna sie sugerowac rozmiarowka, bo jedna drugiej nie jest rowna :-)
dominique.p
Fanka BB :)
Z Saruni kawal malej babeczki sie zrobil Dobre macie powietrze w tym Beskidzie;-)
ollesia
mama Krecików
Sandra, wiem, ze z tymi rozmiarami to jest roznie, ale Piotrus ma naprawde krotkie nozki. Wszystkie spodnie na 74 mu podwijam. A z tych na 68 to juz tylko jedne porzadnie wygladaja. Nowych nie kupuje mu juz na 68, bo kiedys chyba urosnie...
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Antolka, nie przejmuj sie, na pewno mala w koncu ponadrabia!! Pamietaj, ze sa dzieci mniejsze i wieksze i inaczej sie rozwijaja - powinnas sie cieszyc, ze nie musisz dzwigac tak jak ja prawie 12 kilo...A poza tym jakby nie bylo masz dzecko w normie wagowej :-)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
wczorajsza wizyta
waga: 9400
wzrost:76
waga: 9400
wzrost:76
oj nie wygrywacie...Moj wróbelek ma 8.600 kilosków i 74 cm. I tak dobrze zważywszy na to, że od pół roku mamy kłopoty z apetytem. Chyba wygrywamy konkurs na najniższą wagę:---(.
moja julka (wymiaty ze środy):
waga: 8100
wzrost: 72
reklama
Podziel się: