reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Leyna, witaj !
Chwilowo wrocilam. Na kilka dni. Meza udobruchac.( ale o tym powiem wam na watku Nasze samopoczucie ... musze sie wygadac ;-(
Przyznam, ze ciezko mi bylo.
Postaram sie szybko nadrobic zaleglosci ;-)
Chwilowo wrocilam. Na kilka dni. Meza udobruchac.( ale o tym powiem wam na watku Nasze samopoczucie ... musze sie wygadac ;-(
Przyznam, ze ciezko mi bylo.
Postaram sie szybko nadrobic zaleglosci ;-)
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u nas z racji, wyskoczenia dzis po poludniu goraczki i malej paniki z mojej str.,bo to nasza pierwsza w zyciu goraczka, bylam u doktorki.....zwazyla mi przy okazji Majke, niecale 9300, a juz myslalam,ze stuknie jej 10.....ale jak ma sie zywe srebro,to o tluszczyk trudno;-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ja to przez te szpitale to ponad dwa miechy u pediatry nie byłam ale w szpitalu wazyła ostanio 10kg
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ciekawa jestem ile my bedziemy wazyc mysle ze z okolo 9,5 kg? i dlugosci tak jak zmierzylam mniej wiecej to z 74 cm ?
na siatce centylowej sie miescimy mniej wiecej na 50tym centylu
na siatce centylowej sie miescimy mniej wiecej na 50tym centylu
no to mam pytanko aga do Ciebie: jaki rozmiar pampków Ewci ubierasz?? bo ja jeszcze 4 Ali zakładam, tylko coś mi się zdaje, że już ma przyciasneewka wazy gdzies tyle samo ale ma 10 centymetrów wiecej długosci:-)
Domiska moja Alka z wagą przekracza 97 centyl, a ze wzrostem jest na 50;-)
za to Wojtek na odwrót waga na 50 centylu, a wzrost prawie 90;-)
no to mam proporcjonalne dzieci:-):-):-) ale metodą krzyżową
reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
przezuciłam sie na te pieluchy tescowe bo sa takiej samej jakosci co pampki a duzo tansze,ale pampersy nosiłysmy 5, te 4+no to mam pytanko aga do Ciebie: jaki rozmiar pampków Ewci ubierasz?? bo ja jeszcze 4 Ali zakładam, tylko coś mi się zdaje, że już ma przyciasne
Domiska moja Alka z wagą przekracza 97 centyl, a ze wzrostem jest na 50;-)
za to Wojtek na odwrót waga na 50 centylu, a wzrost prawie 90;-)
no to mam proporcjonalne dzieci:-):-):-) ale metodą krzyżową
Podziel się: