reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga malenstw

reklama
Leyna, witaj !

Chwilowo wrocilam. Na kilka dni. Meza udobruchac.( ale o tym powiem wam na watku Nasze samopoczucie ... musze sie wygadac ;-(
Przyznam, ze ciezko mi bylo.

Postaram sie szybko nadrobic zaleglosci ;-)

My ze wzgledu na spadki wagi Zuzu kupilismy specjalna wage dla niemowlat i malych dzieci i teraz mamy wszystko pod kontrola...waga z dzisiaj 8220 kg :tak::-D:-D idziemy w gore jak szalone :-D:-D:-D

u nas z racji, wyskoczenia dzis po poludniu goraczki i malej paniki z mojej str.,bo to nasza pierwsza w zyciu goraczka, bylam u doktorki.....zwazyla mi przy okazji Majke, niecale 9300, a juz myslalam,ze stuknie jej 10.....ale jak ma sie zywe srebro,to o tluszczyk trudno;-)

ciekawa jestem ile my bedziemy wazyc :D mysle ze z okolo 9,5 kg? i dlugosci tak jak zmierzylam mniej wiecej to z 74 cm ? :D

na siatce centylowej sie miescimy mniej wiecej na 50tym centylu :D

ewka wazy gdzies tyle samo ale ma 10 centymetrów wiecej długosci:-)
no to mam pytanko aga do Ciebie: jaki rozmiar pampków Ewci ubierasz?? bo ja jeszcze 4 Ali zakładam, tylko coś mi się zdaje, że już ma przyciasne:tak:
Domiska moja Alka z wagą przekracza 97 centyl, a ze wzrostem jest na 50;-)
za to Wojtek na odwrót waga na 50 centylu, a wzrost prawie 90;-)
no to mam proporcjonalne dzieci:-):-):-) ale metodą krzyżową:-p

reklama
no to mam pytanko aga do Ciebie: jaki rozmiar pampków Ewci ubierasz?? bo ja jeszcze 4 Ali zakładam, tylko coś mi się zdaje, że już ma przyciasne:tak:
Domiska moja Alka z wagą przekracza 97 centyl, a ze wzrostem jest na 50;-)
za to Wojtek na odwrót waga na 50 centylu, a wzrost prawie 90;-)
no to mam proporcjonalne dzieci:-):-):-) ale metodą krzyżową:-p
przezuciłam sie na te pieluchy tescowe bo sa takiej samej jakosci co pampki a duzo tansze,ale pampersy nosiłysmy 5, te 4+

Do góry