ewa też się nad tym zastanawiam ja nie wiem kto ją tak utuczył, ale powiedzcie same, na zdjęciach nie wygląda grubo, prawdaczy alcia oby na pewno jest z sierpnia 2006?
nieźle bedytko:-)
reklama
M
Majka01
Gość
Bedytko - zupełnie nie wygląda na tą wagę. Ja muszę swoja zważyć bo na ręku ją ponosić chwilkę to ręce po 5 minutach puchną, coś mi sie zdaje że również się poprawiła.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytko, nic a nic Alutka nie wyglada na takiego klocka ;-):-) Czym Ty ja karmisz kobieto? hahah. Nawet widze Ewcie od Agi przerosla waga ;-):-)
Sara bedzie wazyc kolo 12kg i ma jakies 88cm - wg moich pomiarow "na oko" ;-) Musze podejsc z nia do osrodka.
I stopa w rozm. 23.5-24 :-)
Sara bedzie wazyc kolo 12kg i ma jakies 88cm - wg moich pomiarow "na oko" ;-) Musze podejsc z nia do osrodka.
I stopa w rozm. 23.5-24 :-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
wg mnie Alutka rowniez ZUPELNIE nie wyglada na swoja wage ja musze mojego ciezarka tez jakos zwazyc
Martyna i Olusia
Zaciekawiona BB
Witajcie!!! Moja córeczka ma 20 miesięcy i waży 10 kg ubranka w sam raz ma na 86 więc kupujemy juz jej większe, nóżkę ma nr 21. Może ktoś sie zna ile powinno miej więcej waży w tym wieku dziecko, bo moja córeczka bardzo długo miało nie dowagę i zastanawim się czy dalej ją ma czy sie mieści w minimalnych kryteriach Podziwiam wląsnie ta małą czarnoskórą dziewczynkę jest śliczna oderwac oczu od niej ie idzie.
Martyna i Olusia
Zaciekawiona BB
Badyta ty mieszkasz w rybniku? Ja mIeszkam w Marklowicach bardzo blisko Rybnika
reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
Martyna i Ollusia chyba to do nas bylo - strasznie dziekujemy za te przemile slowa!
Ollusia drobniusia ale na zdjeciu nie wyglada na duza mniejsza od naszych pozostalych sierpniowych dzieciaczkow - a buzke ma tak przesliczna!!
bedytko i martynko jak zawitam do polski trzeba sie spotkac! bo ja tez ze slaska!
nasz maly ciezarek tez juz chyba sobie wazy sporo hihi
Ollusia drobniusia ale na zdjeciu nie wyglada na duza mniejsza od naszych pozostalych sierpniowych dzieciaczkow - a buzke ma tak przesliczna!!
bedytko i martynko jak zawitam do polski trzeba sie spotkac! bo ja tez ze slaska!
nasz maly ciezarek tez juz chyba sobie wazy sporo hihi
Podziel się: