reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

A ja Wam zazdroszcze dziewczyny,ze macie takie pulchniutkie bobaski bo sama bym chciala zeby Oliwka byla wlasnie takim kluseczkiem,moze jestem nienormalna,ale strasznie mi sie podobaja takie dzieciaczki:-)I niestety jakos moja malutka nie moze zrobic sie pulniutka tylko jest w sam raz:eek:Moze w koncu mi sie uda Was podgonic a raczej Wasze POCIECHY!!!:)))

reklama
Agus wydaje mi się, że każde dziecko ma taki etap w swoim życiu, że robią im się takie słodkie bułeczki, zwijeczki, fałdeczki itp. :tak: Nie wiem jak to jest u dzieci karmionych piersią, natomiast karmione mleczkiem sztucznym to nie ma siły, żeby nie nabrało krągłości :tak: ktore z czasem kiedy dziecko zacznie dreptac to spali troche kalorii :-D

Agus - doskonale cie rozumiem, bo moja Nina to tez taki chudzielec. nogi ma takie dlugie i chudzutkie :-) a podtuczyc sie jej nie da, bo ona jak possie cycka 4-5 min to juz jest najedzona i chocby potem jej samo mleko do buzi tryskalo, to odwraca glowe i juz nie chce. czasem mi sie wydaje, ze to dziecko to chyba powietrzem zyje ;-)

Dokladnie 900 g to ladny winik,moja tez tak krotko ssie cyca,ale nic penie taki urok...

mon_ka tak jak mowisz, zazdroszczą i tyle, a nie mają się czego czepić to mowią, że za gruby!!!! A spójrzcie na pysio Kubusia, normalnie cudo :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: Najważniejsze zdrówko, takiego jestem zdania.

Ja czasem mam wrażenie, że jestem jakaś zaślepiona, bo Olek to dla mnie ósmy cud świata, wszystko mi się w nim podoba, jejku taka jestem w nim zakochana, że czasem się zastanawiam czy wszystko ze mną wporządku.

Dzięki Milkshake! I podpisuję sie pod tym co napisałąś, ja tez mam jobla na punkcie Kuby, czasmi mam ochotę Go zjeść!

Ja czasem mam wrażenie, że jestem jakaś zaślepiona, bo Olek to dla mnie ósmy cud świata, wszystko mi się w nim podoba, jejku taka jestem w nim zakochana, że czasem się zastanawiam czy wszystko ze mną wporządku.

Milkshake - ten zachwyt to chyba norma. ja uwazam, ze moja Ninka to najpiekniejsze dziecko na swiecie. normalnie moglabym ja polknac jest taka sliczne :-);-):-)

Dzięki Milkshake! I podpisuję sie pod tym co napisałąś, ja tez mam jobla na punkcie Kuby, czasmi mam ochotę Go zjeść!

Haha to chyba jak najbardziej NORMA! Dla mnie Mariczka jest najpiękniejsza, najsłodsza, cudowna i w ogóle... no brak słów! To chyba taki "świrek" u każdej mamuśki jest na punkcie dzieciaczka :-) ;-)

reklama
Do góry