A ja nie mam wagi w domu więc dowiem się dopiero za tydzień na wizycie u gin. Ale i tak bałabym się dzisiaj ważyć nie tylko ze względu na święta ale też opuchnięte nogi. Więc staram się luzować Martwić zacznę się miesiąc po porodzie jeśli się okaże, że waga ani drgnie ;-)
reklama
czarnula83
Fanka BB :)
ja dzisiaj sie wazylam i waze 60 kg czyli jestem 12 na + eee nie jest jeszcze az tak tragicznie hehe
WIOLKA1509
po dzisiejszym mierzeniu w brzuchu 104cm na wadze +8kg
WIOLKA1509
Ollena ja tez strasznie puchne, zarowno stopy jak i dlonie, obraczki juz od 2 tyg nie nosze do na palec mi nie wejdzie
ja po ostatniej wizycie równe 80 kg czyli od poczatku 21 kg na plusie pocieszam się że tak samo jak szybko tyje tak i chudnę :-) a że zostały 3 tygodnie to się już nie martwię zwłaszcza że w ciągu ostatnich dwuch tygodni nic nie przytyłam.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
po porodzie 6kg mniej... skóra na brzuchu straszna he.. wisi jak u babci starej.. Ale z dnia na dzien jest coraz lepiej bo macica sie obkurcza i brzuch zaczyna jakos wygladac.. ale wiadomo na to trzeba czasu zeby bylo jak wczesniej... rozstepy po porodzie zmienily kolor .. nie sa juz fioletowe ani rozowe tylko blade ale niestety ciagle widoczne
reklama
Podziel się: