reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

Ja poprostu jem ostatni posilek do 19,bo pozniej jak zjem to mam straszne wzdecia i zgage:tak: Po za tym godzina spaceru dziennie a jak nie pogoda do bani to rowerek ok 15min lub mamy taka gre Xbox Kinect i tam mam troche ruchu tez przez ok 40min:tak: Jeszcze co godzi,dwie cos jem nawet jak nie jestem glodna np owoc,jogurt:tak:Po obudzeniu zaraz sniadanie staram sie jesc:tak:Jak mam na obiad ziemiaki to staram sie mniej ich jesc:tak:Widac mi to pomaga:tak:

reklama
pieszczoszka ja tez szperam póznym wieczorem po lodówce ale zaspokajam się jabłkiem albo pomarancza
jak narazie 6 kg od poczatku więc chyba nie jest zle ????

ja tez potrafie jeszcze po 22 zajrzec do lodowki bo jak czegos nie przekasze to nie zasne, czasmi jest to bardziej obfity posilek ale przewaznie staram sie cos lzejszego skubnać

pieszczoszko ja tez na Twoim etapie ciazy bede miala tyle co Ty, bez stresu.

Tez nie jem ale po 18. Jem kolacje o 18 i zamykam lodowke. W ciagu dnia niczego sobie nie odmawiam, ale przed ciaza nie jadlam po 18 i nie lubie klasc sie z pelnym brzuchem+to ze od tego nie tyje a nawet chudne czasami.

W poprzedniej ciazy o 5 rano bylam glodna, jadlam sniadanie i spalam dalej a teraz nie jest zle...dyscyplinka;)

U mnie 13kg na plusie,zaczynałam z wagą 60kg a mam 73.
Z Lenką w ciąży przytyłam 18kg i ze szpitala w swoich normalnych jeansach wyszłam - teraz tez na to liczę;-)

reklama
Do góry