Ja poprostu jem ostatni posilek do 19,bo pozniej jak zjem to mam straszne wzdecia i zgage Po za tym godzina spaceru dziennie a jak nie pogoda do bani to rowerek ok 15min lub mamy taka gre Xbox Kinect i tam mam troche ruchu tez przez ok 40min Jeszcze co godzi,dwie cos jem nawet jak nie jestem glodna np owoc,jogurtPo obudzeniu zaraz sniadanie staram sie jescJak mam na obiad ziemiaki to staram sie mniej ich jescWidac mi to pomaga
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dorka podziwiam Cie Ja to nie raz o 23 jeszcze do lodowki chodze i szukam co by tu zjeść
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
he pewnie,ze nie jest źle ja mam 11kg na plusie wiec sie pociesz;-)
pieszczoszko ja tez na Twoim etapie ciazy bede miala tyle co Ty, bez stresu.
Tez nie jem ale po 18. Jem kolacje o 18 i zamykam lodowke. W ciagu dnia niczego sobie nie odmawiam, ale przed ciaza nie jadlam po 18 i nie lubie klasc sie z pelnym brzuchem+to ze od tego nie tyje a nawet chudne czasami.
W poprzedniej ciazy o 5 rano bylam glodna, jadlam sniadanie i spalam dalej a teraz nie jest zle...dyscyplinka
Tez nie jem ale po 18. Jem kolacje o 18 i zamykam lodowke. W ciagu dnia niczego sobie nie odmawiam, ale przed ciaza nie jadlam po 18 i nie lubie klasc sie z pelnym brzuchem+to ze od tego nie tyje a nawet chudne czasami.
W poprzedniej ciazy o 5 rano bylam glodna, jadlam sniadanie i spalam dalej a teraz nie jest zle...dyscyplinka
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja juz w brzuchu mam 120 cm waga puki co 11,5 kg
Podziel się: