reklama
little_nina
Fanka BB :)
A u mnie na liczniku się zrobiło -1,5kg, czyli od początku mam tylko 1,5kg na plusie. W ciągu 3 dni schudłam 1,5kg, kwestia szpitalnego jedzenia. Co się dziwić, przykładowa kolacja (godz 16) 3 kromki białego chleba, odrobina masła, 2 plasterki sera żółtego.
anik.
Mama Krzysia :)
little_nina - na początku ciąży, jak leżałam w szpitalu schudłam ponad kilogram... "wypasione" jedzonko tak właśnie podziałało...
aktualnie, od początku ciąży jestem już... 10 na plusie mam nadzieję, że na tym się zatrzyma i już nie pójdzie w góre...
aktualnie, od początku ciąży jestem już... 10 na plusie mam nadzieję, że na tym się zatrzyma i już nie pójdzie w góre...
Moja przyjaciółka, która mieszka 120 km ode mnie i widujemy się rzadko wciąż pyta:
masz już rozstępy? pamiętaj smaruj się kremem!!!
dużo przytyłaś??? Nie jedz dużo bo będziesz gruba!!!
Bierze pod uwagę tylko aspekty wyglądu, oczywiście sama nie ma dzieci i myślę, że jej myślenie się zmieni gdy zajdzie w ciążę.
Fakt, trochę przytyłam, ale nie wyglądam jak słoń. Dla mnie najważniejsze jest aby moje maleństwo było zdrowe i żeby ciążą rozwijała się prawidłowo. Jak każda kobieta chcę wyglądać atrakcyjnie, ale nie jest to dla mnie priorytet.
Tak jak mówicie, będę martwiła się o zrzucenie wagi po porodzie.
masz już rozstępy? pamiętaj smaruj się kremem!!!
dużo przytyłaś??? Nie jedz dużo bo będziesz gruba!!!
Bierze pod uwagę tylko aspekty wyglądu, oczywiście sama nie ma dzieci i myślę, że jej myślenie się zmieni gdy zajdzie w ciążę.
Fakt, trochę przytyłam, ale nie wyglądam jak słoń. Dla mnie najważniejsze jest aby moje maleństwo było zdrowe i żeby ciążą rozwijała się prawidłowo. Jak każda kobieta chcę wyglądać atrakcyjnie, ale nie jest to dla mnie priorytet.
Tak jak mówicie, będę martwiła się o zrzucenie wagi po porodzie.
reklama
fiore
Fanka BB :)
Ollena a o ktorej idziesz spac? Bo z ta 18-ta,to jest tak,ze praktycznie ostatni posilek powinno sie jesc na 3h przed polozeniem sie do lozka.Wiec jak idziesz spac o 21,to oczywiscie jesz o 18.Jezeli o 23 to i o 20 mozna zjesc kolacje.
Podziel się: