reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga dziecka

Ja zawsze chcoiałam miec szczuplusia niunie nie bardzo wyszło po mimo ze nie futruje w nia duzo jedzenia. Mała jak sie urodziła wazyła 3200 teraz ma 16m-cy i wazy 12kg a wzrostu ma ok 89 bo ciuszki na 92 sa na styk.

reklama
Julka urodziła sioę w 25tyg ciąż ważyła 750g. Dzisiaj ma 26 miesięcy i chyba dogoniła rówieśników. Waży 11600 i ma 87cm wzrost.Pediatra jest z niej zadowolony ja zresztą też

reklama
Witam ;-)
Moja Julia waży 13.200 a buciki nosi 23 lub 24 rozmiar.Lekarz powiedział że w centylach wychodzi lepiej niz jak była niemowlakiem :tak:Jej waga urodzeniowa 3200 i 55 cm ;-)A teraz wzrost ma 98 ale ubrania kupuje jej na 104 cm Pozdrawiam

Do góry