reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

waga "ciążowa" naszych maluchów

reklama
Esterka znaczy dobrze czułaś ze synio mały ale myśle ze w normie....;-)
Nasz Filipek w 31 tc 1885g. Ginka mówiła ze w normie, ale ja nie widze wśród waszych dzieciatek takiej wagi:tak: Jezuuuuuuuuuu zaczynam się bać.....Ale może teraz już tak szybko nie bedzie rósł......:confused:

Wg. standardow moj synek powinien wazyc 1800 g. W piatek sie dowiem ile wazy. Pewnie mniej, bo skad te 1800 g.?

za dwie godziny mam wizyte u ginki, mam nadzieje, ze z Dawidkiem wszystko ok i mi powie ile juz waży moj syneczek :)

Nasz Filipek w 31 tc 1885g. Ginka mówiła ze w normie, ale ja nie widze wśród waszych dzieciatek takiej wagi:tak: Jezuuuuuuuuuu zaczynam się bać.....Ale może teraz już tak szybko nie bedzie rósł......:confused:

Majopa. Mój malutki w 30 tyg 1880g :) I tez nie wydaje mi si ze to jest standardowo. Wszedzie pisze ze w tym tyg powinien wazyc duzo mniej. Mysle ze spore nasze maluszki beda. Moj synus pewnie cos wymiarow Julci.

Właśnie wróciłam od ginki i 31t 2 d i moj synek waży 1890g. Wszystkie wymiary + waga wg USG wskazuje na 32t 4d :). Położenie poprzeczne, czyli bez zmian od początku, wiec 90% cc.

Ewa-du Ty się boisz porodu? To co ja mam powiedzieć. Właśnie wróciłam od lekarza - 31 tydzień - moja dzidzia waży 2014g. W takim tempie to pewnie do 4 kg dojdzie. I kto ma się bać?!!!

reklama
Do góry