- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
Myszaaaa
Gość
Hej. Mam złe przeczucia. Ze nie dotrwamy do terminu porodu. Ze ona nie dotrwa.
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Dlaczego tak sądzisz? Co się dzieje?Hej. Mam złe przeczucia. Ze nie dotrwamy do terminu porodu. Ze ona nie dotrwa.
aspekt
Wg mnie przeczucia to sygnał, że trzeba się pogodzić z pewnym wariantem, w jaki może potoczyć się rzeczywistość. Żeby szok był mniejszy. Ale niekoniecznie sa to przewidywania, które się sprawdza. Co ma być to będzie... Wirtualnie ściskam i dodaje otuchy!Hej. Mam złe przeczucia. Ze nie dotrwamy do terminu porodu. Ze ona nie dotrwa.
M
Myszaaaa
Gość
Zbieram się na SOR, bo nie czuję malutkiej w ogóle. Próbowałam już wszystkiego- słodkie słone kwaśne zimne ciepłe.zle sie czujesz? Jak Z ruchami? Kiedy masz wizyte?
Próbowałam ciepłych kąpieli, siedzenia, kładzenia się na lewym boku. Nic nie podziałało.
olka11135
Zbieram się na SOR, bo nie czuję malutkiej w ogóle. Próbowałam już wszystkiego- słodkie słone kwaśne zimne ciepłe.
Próbowałam ciepłych kąpieli, siedzenia, kładzenia się na lewym boku. Nic nie podziałało.
Trzymam kciuki, żeby było dobrze
Jetkaa
Daj znać co i jak z malutką.. Trzymam kciukiZbieram się na SOR, bo nie czuję malutkiej w ogóle. Próbowałam już wszystkiego- słodkie słone kwaśne zimne ciepłe.
reklama
Eveline.eve
Zaangażowana w BB
Powodzenia, zdrówka i dużo siłZbieram się na SOR, bo nie czuję malutkiej w ogóle. Próbowałam już wszystkiego- słodkie słone kwaśne zimne ciepłe.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: