reklama
mala_mi1987
Fanka BB :)
Nie wierzę, normalnie nie wierzę. Niedobrze mi się zrobiło. Jak tak można????
agunia50002
Nie wierzę jak tak można ????!!! Coś strasznego bardzo mi przykro
Oczekujaca123
Itsaris... A jakiś okres wypowiedzenia?? Przecież nie można tak nagle...
Rób zrzutke. Pomożemy! ;*
Rób zrzutke. Pomożemy! ;*
Zawsze może być gorzej.
Właśnie zwolnili Arka z pracy.
Nie, nie żartuję.
Straciliśmy oszczędności i bieżące środki.
Zero poczucia bezpieczeństwa i stabilności.
Żyć się odechciewa
Bardzo mi przykro...
Nie wiem jakim skurwysynom trzeba być, żeby okraść chore dziecko i jeszcze zdewastować jego pamiątki...
Ktoś musiał dobrze wiedzieć co gdzie macie, ktoś musiał wiedzieć czego szuka.... tym bardziej jest to bolesne...
Nie dość że Was okradziono, to naruszono Wasza intymna, domowa przestrzeń...Aż słów brakuje.
Na drugi raz niestety musicie pieniądze przekazywać do banku. Nie wyobrażam sobie tego, co.przechodzicie...
Nie wiem jakim skurwysynom trzeba być, żeby okraść chore dziecko i jeszcze zdewastować jego pamiątki...
Ktoś musiał dobrze wiedzieć co gdzie macie, ktoś musiał wiedzieć czego szuka.... tym bardziej jest to bolesne...
Nie dość że Was okradziono, to naruszono Wasza intymna, domowa przestrzeń...Aż słów brakuje.
Na drugi raz niestety musicie pieniądze przekazywać do banku. Nie wyobrażam sobie tego, co.przechodzicie...
reklama
krolcia
Trzeba to nagłośnić. Niech zrobią sensację! Wszystkie chwyty dozwolone jeśli tylko mogłoby to pomóc. Nie wiem , może ktoś zasponsoruje jakiś sprzęt rehabilitacyjny, więcej osób dorzuci swoją złotówkę na konto rehabilitacji. Nie bój się tego!
Też jestem zdania że powinniśmy na fb oznaczyć post tematdlauwagi.
Też jestem zdania że powinniśmy na fb oznaczyć post tematdlauwagi.
Podziel się: