reklama
Ceonis
Fanka BB :)
to walę dalej, bo jakimś dziwnym przypadkiem jak zaklinalam to było dużo kresek, potem mnie nie bylo i sierpień zaczął się smutnie, teraz zaklęcie i jakieś kreski są, to chyba coś oznaczaTrzymam za was kciuki czekamy za cudownymi wieściami
@Ceonis szybko zadziałało twoje zaklęcie
AScarlett
Moderator
Dawaj zaklecia!to walę dalej, bo jakimś dziwnym przypadkiem jak zaklinalam to było dużo kresek, potem mnie nie bylo i sierpień zaczął się smutnie, teraz zaklęcie i jakieś kreski są, to chyba coś oznacza
Kylyyy1408
Dzień dobry niedzielo part II
Ah co to był za weekend, powoli wracam do rzeczywistości niestety. Powiem, wam ze tak nas ze starym poniosło, w tym miesiącu ( już po owulce w teorii), ze jak nie będzie z tego małego różowego bobasa to się normalnie obrazę
Odpoczywajcie jeszcze ile można i wyjeżdzajcie tu z kreacjami ! Ej No dawajcie chociaż zdjęcia tych cieni bo na tym wątku coś mało tego
Ah co to był za weekend, powoli wracam do rzeczywistości niestety. Powiem, wam ze tak nas ze starym poniosło, w tym miesiącu ( już po owulce w teorii), ze jak nie będzie z tego małego różowego bobasa to się normalnie obrazę
Odpoczywajcie jeszcze ile można i wyjeżdzajcie tu z kreacjami ! Ej No dawajcie chociaż zdjęcia tych cieni bo na tym wątku coś mało tego
małypierscionek
Początkująca w BB
To ja mimo ,że na ten cykl nie liczę ,to też poproszę o zaklęcieto walę dalej, bo jakimś dziwnym przypadkiem jak zaklinalam to było dużo kresek, potem mnie nie bylo i sierpień zaczął się smutnie, teraz zaklęcie i jakieś kreski są, to chyba coś oznacza
A nóż widelec
Chociaż 18 powinnam testować ,zrobiłam dzisiaj i biało owulację obstawiam na 5/6 -ale monitoringu nie miałam więc to tak strzelam jak kula w płot
Ceonis
ważne jest, aby co zaklęcie dodawać jedna więcej emotke czarodzieja. Nie wiem, czy ktoś zauważyłTo ja mimo ,że na ten cykl nie liczę ,to też poproszę o zaklęcie
A nóż widelec
Chociaż 18 powinnam testować ,zrobiłam dzisiaj i biało owulację obstawiam na 5/6 -ale monitoringu nie miałam więc to tak strzelam jak kula w płot
Madlen37
Zaangażowana w BB
Tyle czarodziei ile cykli moich starań przypadek? Nie sądzęważne jest, aby co zaklęcie dodawać jedna więcej emotke czarodzieja. Nie wiem, czy ktoś zauważył
Doktur_M
Moderator
Niech działa czar!w sierpniu wciąż się gździmy,
w ciążę zachodzimy,
więcej kresek dawać mi tu
hokus pokus, pitu pitu!
reklama
hachette
Wpisz ale odnotuj sobie, ze wstałaś pozniej. Mierzysz tempke termometrem do drugiego miejsca po przecinku?A ja mam takie pytanie. Dziś wstałam jakieś 40min później niż zawsze i zmierzyłam wtedy temp. Czy wpisywać tą wartość czy olać ? Bo wczoraj miałam 36.4 a dziś 36.7