reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Tak się do końca kreseczka załadowała. Nie miałam czasu pilnować jej do końca te 3 godz temu, hehe.
Nawet jeśli byłaby fałszywa to cieszy oko.
Ogólnie to tak bardzo podziwiam psychikę kobiet.. ile trzeba mieć siły w tym dążeniu do celu.

Załączniki

• 20220808_110102.jpg
    20220808_110102.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 140
reklama
Tak się do końca kreseczka załadowała. Nie miałam czasu pilnować jej do końca te 3 godz temu, hehe.
Ogólnie to tak bardzo podziwiam psychikę kobiet.. ile trzeba mieć siły w tym dążeniu do celu.
Mi to i tak wyglada na dość mocną kreskę - widzialam pinki z o wiele słabszymi i była ciąża :)

Myślę że można POGRATULOWAC ❤

Ja miałam na początku taka i dziś już 10 tydzień ciąży u mnie🥰🥰🥰

Załączniki

• Screenshot_2022-08-08-11-23-19-89_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg
    Screenshot_2022-08-08-11-23-19-89_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg
    162 KB · Wyświetleń: 122
Tzn wg wykresu 20 dc była owulacja. No temp mam po niej minimum 36,4-36,7 i dziś 36,9
po lewej stronie jak klikniesz na termometr to Ci się rozwinie skala, no i dalej nie wiem jakie miałaś temperatury przed owulacją. Rozumiem, że mierzysz temperaturę termometrem z dwoma miejscami po przecinku, o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka i w kontakcie ze śluzówką?

Czekam na wynik bety. Póki co mój mózg jest w zawieszeniu.
Ale co Wam powiem... to forum naprawdę ma moc. Mówię wczoraj do mojego.. wiesz ze dziewczyny nam kibicują? Wierzą że jutro mogą być dwie kreski, jakie to jest miłe. Mi się wydaje, że jutro obudzę się z okresem, ale ciepło na sercu, że ktoś gdzieś po 2 stronie ekranu trzyma kciuki.
Niby tylko forum, ekran, słowa. Ale jednak.. słowa mają największą moc. Co by z tego nie wyszło, to dziękuję Wam bardzo 🥺❤.

Jeśli to byłby oszust pisze autentycznie do producenta pinkow, ze jestem rozwalona na łopatki 🫣

Czekam na wynik bety. Póki co mój mózg jest w zawieszeniu.
Ale co Wam powiem... to forum naprawdę ma moc. Mówię wczoraj do mojego.. wiesz ze dziewczyny nam kibicują? Wierzą że jutro mogą być dwie kreski, jakie to jest miłe. Mi się wydaje, że jutro obudzę się z okresem, ale ciepło na sercu, że ktoś gdzieś po 2 stronie ekranu trzyma kciuki.
Niby tylko forum, ekran, słowa. Ale jednak.. słowa mają największą moc. Co by z tego nie wyszło, to dziękuję Wam bardzo 🥺❤.
A o której masz mieć wyniki bety? Proga tez robiłaś?

po lewej stronie jak klikniesz na termometr to Ci się rozwinie skala, no i dalej nie wiem jakie miałaś temperatury przed owulacją. Rozumiem, że mierzysz temperaturę termometrem z dwoma miejscami po przecinku, o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka i w kontakcie ze śluzówką?
Nie umiem inaczej zrobić screena jak na dwie części :p mierze zaraz po wstaniu z łóżka w toalecie :p ale tak w pochwie o jednej porze

Załączniki

• 19855535-A55D-4F4F-A5ED-02F6AE088220.jpeg
    19855535-A55D-4F4F-A5ED-02F6AE088220.jpeg
    95,6 KB · Wyświetleń: 47
  • D10AA319-D6E6-4E7F-BF64-B6213C8AB3EB.jpeg
    D10AA319-D6E6-4E7F-BF64-B6213C8AB3EB.jpeg
    102,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry