reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
)A to nie wiedziałam
3mam kciukiNo właśnie... Też czytałam, że lubi oszukać.. chyba przejadę się do apteki, po kolejne... Wezmę z mniejszą czułością... Bo teraz o tym myślę... Zobaczę co pokaże. I zrobię jeszcze jutro rano. No nic trzymajcie kciuki
aneta85aneta
Szybko do apteki napięcie rośnie, każda czeka na drugie testowanie Jak kupisz o czułości 10 to wyjdzie nawet z popołudniowego testowania.No właśnie... Też czytałam, że lubi oszukać.. chyba przejadę się do apteki, po kolejne... Wezmę z mniejszą czułością... Bo teraz o tym myślę... Zobaczę co pokaże. I zrobię jeszcze jutro rano. No nic trzymajcie kciuki
Kylyyy1408
Witam przy niedzieli melduje, ze zaczęły mi się dni płodne ( o losie dziękuje, za ta mokrosc w gaciach bo zeszły cykl to normalnie Sahara ) forma z rana zalana . Nie monitoruje cyklu owulakami w tym miesiącu, idę na żywioł po prostu cały cykl co drugi dzień, a od dziś do środy/ czwartku bo tak mi pokazuje apka, codziennie i zobaczymy co to będzie miłej niedzieli !
Madlen37
Zaangażowana w BB
DobreMyśli
Coś jakby przebijaU mnie dziś coś takiego... Coś widzę, pojawiło się w prawidłowym czasie... Ale to bobo test i naczytałam się, że lubi oszukiwać
Madlen37
Zaangażowana w BB
Zrobiłam kolejny o lepszej czułości i się nie potwierdziłoCoś jakby przebija
reklama
aneta85aneta
Ja bym powtórzyła za parę dni lub zrobila beta hcg. Ja kiedyś też tak miałam. Trzyma kciukiNo dobra, zrobiłam kolejny test o czułości 10.. jest bielusienko! Ajc! Fajnie było się chociaż przez chwilę cieszyć w rankingu chyba nie polecam bobo testów