Tymczasowa28
Fanka BB :)
Wiem, ale jutro nie mam możliwości zrobić, dlatego zdecydowałam ze idę dziśTrzymam
chociaż po 24h ten przyrost może być taki średni
Dzięki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, ale jutro nie mam możliwości zrobić, dlatego zdecydowałam ze idę dziśTrzymam
chociaż po 24h ten przyrost może być taki średni
Oj nie miałabym serca go męczyć ale zobaczymy może sam będzie chciał bo dawno nie było czułościW środku nocy o północy
30 dzień cyklu. Czekam na wynik bety. Wczoraj nieco ponad 8, a dziś zobaczymy czy jest lepiej. Plis, trzymajcie kciuki!
Rozumiem, rozumiemWiem, ale jutro nie mam możliwości zrobić, dlatego zdecydowałam ze idę dziś
Dzięki!
No właśnie wczoraj o tej porze już były! Nastawiłam się, ze przed 13 będę już wiedzieć. Aaale nie ma tak lekko Na takim etapie człowiek nie ma na nic wpływu - pozostaje czekać . Idę zająć sobie głowę robota, bo ta się sama nie zrobiRozumiem, rozumiem
Daj znać jakie wyniki będą
Ehhh...mam dokładnie taka sama sytuacje...Dziś do 18 uziemiona, przed kompem w pracy , a u mnie w okolicy na wsi to jedynie z rana jakiekolwiek badania robią .
ah to mieszkanie na wsi to robi pod górę z labami i wizytamiEhhh...mam dokładnie taka sama sytuacje...
Też praca przed kompem, i u nas na wsi labo tylko do 9 pobiera
Trzymamy!30 dzień cyklu. Czekam na wynik bety. Wczoraj nieco ponad 8, a dziś zobaczymy czy jest lepiej. Plis, trzymajcie kciuki!
W ktorym dniu po owulacji wyszedł ci test? Bo ja mam nadzieję, że może u mnie coś się jeszcze pokaże30 dzień cyklu. Czekam na wynik bety. Wczoraj nieco ponad 8, a dziś zobaczymy czy jest lepiej. Plis, trzymajcie kciuki!