Ceonis
Fanka BB :)
A ja jakoś mam nadzieję co do CiebieU mnie 9dpo wczoraj biało i już chyba nie mam żadnej nadziei...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jakoś mam nadzieję co do CiebieU mnie 9dpo wczoraj biało i już chyba nie mam żadnej nadziei...
Może to jakiś brakujący suplement u mnieMoże Ci się wszystko kojarzy z erotyką?
Może to jakiś brakujący suplement u mnie
Obstawiam polipaTak, koniecznie trzeba wyjaśnić przyczynę tych Twoich wyjątkowo regularnych plamien
No cóż... jeśli nałożymy filtry jak niektórzy na grupie dopatrujący się kreski to nawet i u mnie kreska jest więc chociaż fałszywą mogę pooglądać.A ja jakoś mam nadzieję co do Ciebie
Za miesiąc w miejscu ogona ma być kreska!
Poprostu najpierw zobaczyłam kreskę A to był jednak "cień" ogonaAle spostrzegawcza
właśnie ja tu widzę kreskę bliżej testowej, jest jakby w innym miejscu, ale to może tylko takie wrażenieNo cóż... jeśli nałożymy filtry jak niektórzy na grupie dopatrujący się kreski to nawet i u mnie kreska jest więc chociaż fałszywą mogę pooglądać.
Ps: nie, nie nakładam filtrów na każdy test, poprostu z racji pinka chciałam sprawdzić czy każdy z nich ma takie "miejsca na kreskę" bo zdarzyło mi się kilka razy, że mocno przebijała.
No cóż... jeśli nałożymy filtry jak niektórzy na grupie dopatrujący się kreski to nawet i u mnie kreska jest więc chociaż fałszywą mogę pooglądać.
Ps: nie, nie nakładam filtrów na każdy test, poprostu z racji pinka chciałam sprawdzić czy każdy z nich ma takie "miejsca na kreskę" bo zdarzyło mi się kilka razy, że mocno przebijała.