reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Tak ja wiem że sporo, ale początkowo chodziłam do innego lekarza i płaciłam 150zl za wizytę ciążowa, ale z każdym razem wszystko ok ok a jak się okazało to w 6 msc już miałam rozwarcie bo lekarz nie leczył niewydolności szyjki i nie dał mi nic na skurcze, a mówiłam że je czuje. Więc wolałam iść do mojej obecnej pani doktor, której ufam. Może przepłacam, ale boje się że znowu trafię na kogoś ktoś bagatelizuje moje problemy i mnie olewa 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Lepiej czasami dać więcej, ale mieć spokój ducha.

reklama
Myślę że w tej chwili znaleźć lekarza w Kielcach, który za wizytę ciążową weźmie mniej niż 250 PLN to by było trudne :)

Znam jedną ale kompletnie nie polecam.
Chociaż teraz to pewnie i ona się podniosła z cennikiem... W tym samym budynku co moja gin pracuje facet i u niego zawsze mnóstwo babek jest, a on za wizytę bierze conajmniej 300zl ( raz byłam zmuszona iść do niego z plamieniem w ciąży i przy wejściu dostałam kartkę gdzie było napisane że samo wejście do jego gabinetu kosztuje 100zl)

U mnie dziś temperatura lekko w górę , no zobaczymy co z tego wykresu wyjdzie
Screenshot_2022-10-08-09-00-33-81_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg

Mój mąż podniecony po meczu, zadowolony więc może i jakiś seks będzie 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ bo w trakcie meczu to zaczął coś myziac, a nagle jak mnie uszczypal .... ja się drę a ten przeprasza bo była stresująca sytuacja w meczu 😳😳😳😳😳😳😳😳 a ten ostatni set to siedział jak na egzaminie jakimś wyprostowany i paznokcie zjadł
Mój miał kiedyś reakcję po ukąszeniu, a trwał bodajże ćwierćfinał MŚ mężczyzn w siatkę. Wie już, że siatka i skoki to sporty święte :D i wyobraźcie sobie, że ten mój łoś nie chciał jechać na SOR, bo przegapię mecz przez niego i będę smutna...

reklama
Do góry