reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Niestety takie ceny. Tez mnie to nie pociesza. Patrzyłam na ceny gdzieś na znanym za sam moni, to właśnie 3x150 już można znaleźć
szczerze to nie wiem jak to jest opisane w necie, czy jest po prostu napisane USG czy są jakieś pakiety monitoringu? Pod Warszawą znalazłam za 300 USG z konsultacją (180 wizyta, 120 USG) i jest możliwość zapisu tylko na USG, ale byłam tam raz i lekarz nie mógł znaleźć mi jajników i wiercił mi przez 15 minut 😳 także tym bardziej nie zobaczył pęcherzyków..

reklama
Ja w Kielcach i to u bardzo dobrych lekarzy place 250za wizytę ale mam wizytę, USG plus ktg jeśli w ciąży oczywiście chodzę... cytologia chyba 60zl o ile dobrze kojarzę bo ma mi robić dopiero jak znajdę w ciążę a jak nie to w grudniu. Więc nie ma tragedii u nas.
Nie wiem gdzie chodzisz ale 250 PLN za monitoring to nie jest mało niestety. Ja tak chodziłam w Kielcach i licząc 4 wizyty w cyklu plus badania krwi to w cztery tygodnie ponad tysiąca złotych się pozbywasz 🤷.

Nie wiem gdzie chodzisz ale 250 PLN za monitoring to nie jest mało niestety. Ja tak chodziłam w Kielcach i licząc 4 wizyty w cyklu plus badania krwi to w cztery tygodnie ponad tysiąca złotych się pozbywasz 🤷.

Ale ja nie mówię o monitoringu tylko o wizytach kontrolnych czy ciążowych. Co do monitoringu to 120zl było 3 lata temu a jak teraz nie wiem🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

reklama
Coś czuję, że się nie polubię z tymi testami 🤷‍♀️. Moim zdaniem już bliżej okresu jestem 🤷‍♀️😂, ale zrobiłam z ciekawości oczywiście nie z pierwszego moczu 😂 zrobię wieczorem z ciekawości 😂.
Ja z moim od 15 roku życia 😂🙈 więc przeszliśmy różne okresy 😂🙈, ale teraz nie narzekamy na seks😈 nadal czasami zapędy młodzieżowe 😂😂.

Załączniki

• IMG_20221008_051454.jpg
    IMG_20221008_051454.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 62
Do góry