reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Ja mam przodozgięcie i mi mówił, że od przodu najlepiej, bo tak jak napisałaś przy tyłozgięciu od tyłu 🙈 nie wiem czy pozycja ma jakikolwiek wpływ, ale mi nic więcej nie mówił 🤷

Wiecie, że generalnie to przód i tyłozgiecie to się może zmieniać? 😅
Ja na przykład już miała przodo, potem tyło i teraz od kilku lat przodozgięcie😅😂
A moja ginekolog mi opowiadała, że ma pacjentke od lat, której już zmieniało się to tyle razy, że gdyby jakiś obcy lekarz zajrzal w historie samych jej opisów usg to by moją ginke podał do izby lekarskiej o zakaz wykonywania zawodu😂😂😂😂

reklama
Cześć dziewczyny w tą super środę. Są wśród Was laski które mają tyłozgięcie macicy. Chętnie poczytam jakieś rady. Może lekarz powiedział Wam coś ciekawszego niż mi. To żeby zalewać od tyłu to wiem :)
jedna z dziewczyn na forum mówiła, ze przy tyłozgięciu po seksie poleżeć trochę n a brzuchu. Ile w tym prawdy - nie wiem, powtarzam tylko co słyszałam :D

Ja to też nie wiem czy objawy owu okresu czy czego 🤷‍♀️🤷‍♀️. Wczoraj mnie brzuch bolał i kręgosłup i jakby coś mnie kuło i w ogóle 🙈. Myślałam, że dziś dostanę okresu dostanę, ale nic i wszystko przeszło 🙈😂 a już czekam na ten normalny cykl 😂😂 żeby wiedzieć na czym stoję.
Co do tych komentarzy to niektórym język powinnien odpaść 😡
3mam kciuki dziewczyny dajcie znać co tam po wizytach ❤️

Ja na przykład już miała przodo, potem tyło i teraz od kilku lat przodozgięcie😅😂
A moja ginekolog mi opowiadała, że ma pacjentke od lat, której już zmieniało się to tyle razy, że gdyby jakiś obcy lekarz zajrzal w historie samych jej opisów usg to by moją ginke podał do izby lekarskiej o zakaz wykonywania zawodu😂😂😂😂
no to ładnie, nawet nie wiedziałam o tym, że może się to zmieniać 😉 ja od 15 rż do teraz (26 lat) mam przodozgięcie 😊

Może tak być bo przed pierwszą ciazą tego nie miałam.
jedna z dziewczyn na forum mówiła, ze przy tyłozgięciu po seksie poleżeć trochę n a brzuchu. Ile w tym prawdy - nie wiem, powtarzam tylko co słyszałam :D
O dzięki. Wykorzystam xp

reklama
Do góry