reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Ej, mam marudę i pretensję na ten początek października…
Nie dość, że rozpoczął się covidowo, to jeszcze czerwono, miesiączkowo.

Mój nastrój jest zepsuty, jest mi smutno☹️.
sad emo GIF

reklama

sad emo GIF
Czas na ojojanie! Wszystko będzie dobrze zobaczysz! Po złej chwili piękny dzień przychodzi! Ten covid jebał pies i pamiętaj o tym, że te najgorsze pierwsze dni okresu to też pierwsze dni ciąży!
Happy I Love You GIF by Life of a Potato

sad emo GIF
duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo przytulasów na marudę! Każda z nas ma czasem taki czas, że jebać to wszystko.
Trzeba sobie na to pozwolić. I wtedy jak to mówią, wstać, otrzepać się, poprawić koronę i wio dalej :)

Haha u mnie cisza z trzonowaniem 🤔😁
Ja już po tym tygodniu mam dosyć 🤣 muszę trochę odpocząć.
Wczoraj mieliśmy dzień przerwy, niby owu była wczoraj. Dzisiaj rano jak sobie leżeliśmy to tak bardziej dla beki powiedziałam "to co, jakiś seksik z rana? " Minęło 5 sekund, a Stary był już gotowy, a ja nie miałam już jak się wycofać🤣🤣 a ochoty zero, świeżo po owulacji według moich obserwacji.

Czas na ojojanie! Wszystko będzie dobrze zobaczysz! Po złej chwili piękny dzień przychodzi! Ten covid jebał pies i pamiętaj o tym, że te najgorsze pierwsze dni okresu to też pierwsze dni ciąży!
Happy I Love You GIF by Life of a Potato
Dzięki! Potrzebowałam ojojania.
Tylko miesiączki nie pokocham😝.
duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo przytulasów na marudę! Każda z nas ma czasem taki czas, że jebać to wszystko.
Trzeba sobie na to pozwolić. I wtedy jak to mówią, wstać, otrzepać się, poprawić koronę i wio dalej :)
Dziś pomarudzę, ale jutro już się otrzepię.
Dzięki!

reklama
Do góry