Wezu
Fanka BB :)
dżizas, ten to dopiero ma terminatoryJak oni to robią Zobacz załącznik 1449378
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dżizas, ten to dopiero ma terminatoryJak oni to robią Zobacz załącznik 1449378
ja to samo, póki co raczkuje...Ty to poziom hard z tą wiedzą przy mnie , ja to gówniarz w staraniach to się uczę dopiero .
i to chyba najlepsze co mogłaś zrobićpisały, pisały a ja jedyne co zrobiłam to poszłam się bzykać
Potwierdzam z tym unormowaniem gospodarki węglowodanowej albo chociaż usprawnianiem, mimo, ze nie miałam i nie mam IO, mam PCOS. Zdiagnozowane właśnie głównie na Usg, gdzie jajniki to sznur koralików, ale tez długimi cyklami, bezowulacyjnymi. Wcześniej miałam tez za wysoki testosteron (teraz będę szła jak dostanę miesiączkę na powtórkę badań).Długa igła ;-)
A tak serio, to np unormowanie gospodarki węglowodanowej. Przy IO często jest problem z pękaniem pęcherzyków.
Także to trochę zależy z czym kto ma problem.
Matko! Jaka cisza, czyżby wszystkie trzonowały? Jakaś zbiorowa ciąża cbyba z tego będzie?
Niech trzonują! Zwłaszcza te, co owulują .Matko! Jaka cisza, czyżby wszystkie trzonowały? Jakaś zbiorowa ciąża cbyba z tego będzie?
Matko! Jaka cisza, czyżby wszystkie trzonowały? Jakaś zbiorowa ciąża cbyba z tego będzie?
Oby, kurde! Mi się dziś chyba nie chce trzonować, wczoraj miałam ochotę, było miło, dziś już po ptokach to niech stary cierpi ;PMatko! Jaka cisza, czyżby wszystkie trzonowały? Jakaś zbiorowa ciąża cbyba z tego będzie?