reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
To mów jaki plan na seks 😍😃🖖
No wczoraj był późnym wieczorem. I teraz nie wiem, czy próbowac dziś czy czekać do jutra. Wiecie, u nas to słabe nasienie to też lepiej nie cisnąć za czesto... Nie wiem, myślę, ze jak dziś będzie klimat i cheć to zrobimy, a jak nie, to jutro. No i jutro moni, to będę wiedzieć czy pękł ten pęcherz

No wczoraj był późnym wieczorem. I teraz nie wiem, czy próbowac dziś czy czekać do jutra. Wiecie, u nas to słabe nasienie to też lepiej nie cisnąć za czesto... Nie wiem, myślę, ze jak dziś będzie klimat i cheć to zrobimy, a jak nie, to jutro. No i jutro moni, to będę wiedzieć czy pękł ten pęcherz
Aaa no to już kumam @Ceonis 😂🤡
W sensie też myślę, że jutro rano byłoby optymalnie

Jak będzie ochota to bzykajcie ile wlezie :D Acz ja święcie wierzę w codwudniowe seksy patrząc na wyniki małża - po abstynencji 2 dni miał duuużo lepsze wyniki niż po 5 dniach.

Choć ja do porannych seksów się nie nadaje. Raz się umówiliśmy ze starym na ranny seks. To on rano był blady na samą mysl, bo w ogóle tego nie czuliśmy 😃 ja jestem team wieczór xd

reklama
A czemu rano - jestem ciekawa, bo rozpracowuje plan na swoje płodne 😂
a bo pomyślałam, że ze nie wiadomo kiedy owulka -dziś czy jutro, więc jakby była jutro, to akurat będzie, a jeśli dzisiaj, to komorka żyje 24 h, więc na jutro rano może by jeszcze akurat dozyla 😜 tylko, ze więźniowie potrzebują kilka h, żeby doplynac 🙈

Do góry