reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

a bo pomyślałam, że ze nie wiadomo kiedy owulka -dziś czy jutro, więc jakby była jutro, to akurat będzie, a jeśli dzisiaj, to komorka żyje 24 h, więc na jutro rano może by jeszcze akurat dozyla 😜 tylko, ze więźniowie potrzebują kilka h, żeby doplynac 🙈
najlepiej to by było jkakby owu była teraz i żołnierze z wczoraj by dopłynęli :D piękni ztregenerowani po nmiedzielnej przerwie.

reklama
Też nie wiedziałam co robić, ale taki nacisk na chłopa na seksy codziennie albo 2x dziennie to chyba też zły pomysł, chyba, że on sam chce i czuje się na siłach. A jaki masz śluz?
właśnie nie chcę go cisnąć, bo wiem, ze może się zestresować i klapa. Także po prostu postawię na checi. Jak będą to bedzie, jak nie to nie i tyle :)

właśnie nie chcę go cisnąć, bo wiem, ze może się zestresować i klapa. Także po prostu postawię na checi. Jak będą to bedzie, jak nie to nie i tyle :)
Mój się właśnie wczoraj zestresował i seksy nie były zakończone sukcesem. Z jego strony, bo ja miałam wspaniałe doznania :p Pik złapałam w sobotę rano, wieczorem były seksy, więc może-może...

I też nie uskuteczniamy rano, ja lubię spać, a on ma na 6 do pracy. To się po prostu nie może udawać :D

najlepiej to by było jkakby owu była teraz i żołnierze z wczoraj by dopłynęli :D piękni ztregenerowani po nmiedzielnej przerwie.
IMG_20221004_094018.jpg

reklama
Do góry