reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
@lady_in_blue dziękuję! Sprowokowałaś mnie, żeby powtórzyć ten progesteron. Tamten był badany w 22dc co było tydzień temu, więc dziś idealnie po 7 dniach i jest 17,8. Czyli jednak owulacja była, tylko opóźniona. Teraz ciekawe co się z tego wyklaruje, bo jeśli trafiliśmy to "złotym strzałem" 😅
O widzisz, super ♥️
Właśnie dlatego takie wróżby ze statystycznego cyklu kobiety są bez sensu i dlatego mnie zdziwiło, że tak Ci kazał zbadać ginekolog. Ty się zasmuciłaś i spisałaś swoją owulację na straty a może jednak będą z tego dzieci ;-) ♥️.

O widzisz, super ♥️
Właśnie dlatego takie wróżby ze statystycznego cyklu kobiety są bez sensu i dlatego mnie zdziwiło, że tak Ci kazał zbadać ginekolog. Ty się zasmuciłaś i spisałaś swoją owulację na straty a może jednak będą z tego dzieci ;-) ♥️.

Trzymam kciuki ✊✊ dajesz mi nadzieje, bo ja tez dzisiaj jakoś posmutniałam, gdy zobaczyłam ten wynik mojego proga. Jutro mam umówiony telefon z moim ginem, poproszę o skierowanie na usg i na proga, żeby go powtórzyć za kilka dni, jak nie, to niestety cykl bezowulacyjny i historia zatacza koło..

Trzymam kciuki ✊✊ dajesz mi nadzieje, bo ja tez dzisiaj jakoś posmutniałam, gdy zobaczyłam ten wynik mojego proga. Jutro mam umówiony telefon z moim ginem, poproszę o skierowanie na usg i na proga, żeby go powtórzyć za kilka dni, jak nie, to niestety cykl bezowulacyjny i historia zatacza koło..
No Twoje 0.18 brzmi jakby jeszcze się owulka nie zbliżała ale na USG na pewno będzie wszystko widać i wszystko rozjaśni ♥️ może coś sobie pomału rośnie i dopiero będzie kiełkować :-)

No Twoje 0.18 brzmi jakby jeszcze się owulka nie zbliżała ale na USG na pewno będzie wszystko widać i wszystko rozjaśni ♥️ może coś sobie pomału rośnie i dopiero będzie kiełkować :-)
Mam nadzieje🥰, choć fakt, ze to już 25dc nie jest zbyt optymistyczny, dam znać, co jutro lekarz powie, mam nadzieje, ze coś sensownego

O widzisz, super ♥️
Zdziwi się doktorek jak go spotkam następnym razem 😅 Oby podwójnie 😁

W sumie jakieś szanse są, choć jakbym wiedziała to bym męża bardziej wykorzystała 😅 Bo tak to w okolicy owulacji seks był raz. No, może dwa, zależy kiedy to było dokładnie 🙈
Mi ten domniemany brak owulacji tym razem nawet dobrze na głowę zrobił. Najpierw był smutek, ale później takie wyje*ane, nie ma to nie ma, nic nie poradzę i wrzuciłam na luz. Przeziębiona byłam. No same okoliczności sprzyjające 😂

Hej, też dziś byłam na monitoringu, w 12dc, no i efekty stymulacji takie sobie, pęcherzyków mam podobno sporo ale małych, na każdym jajniku jest po 1 większym, około 1 cm. W czwartek kolejna wizyta, może optymistyczniej to będzie wyglądało.

Dziewczyny 22 dc a ja od soboty plamie, nie ciagle ale jednak przy siku cos brązowego leci, w sobotę śluz zabarwiony na brązowo 🤷‍♀️ Ide jutro tak czy siak do lekarza bo w następnym cyklu stymulację mam i chciał mnie zobaczyć przed @ 🙋🏼‍♀️ Myślicie ze zbliża mi się @ ? Czy cos hormony szaleje

to może one faktycznie późno pękają?
Jeśli ta informacje odkryjesz po 2 latach, bo wcześniej nie chodziłas na moni jak należy, to pojadę do Ciebie i Ci walne normalnie 😂
Season 9 Reaction GIF by The Office

reklama
Dziewczyny 22 dc a ja od soboty plamie, nie ciagle ale jednak przy siku cos brązowego leci, w sobotę śluz zabarwiony na brązowo 🤷‍♀️ Ide jutro tak czy siak do lekarza bo w następnym cyklu stymulację mam i chciał mnie zobaczyć przed @ 🙋🏼‍♀️ Myślicie ze zbliża mi się @ ? Czy cos hormony szaleje
Ja 4 dni do okresu (albo testu) i też dzisiaj na wieczór jakiś brązowy glut przy sikaniu :( 😔

Do góry