reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Bonzur
Ja mam mieć owulację za tydzień. Termin z okresu wypadnie mi na 30.06, z tejże owulacji 01.07
Ponieważ ja nie mam tendencji to wcześniejszych porodów, a wręcz przeciwnie w poprzednim wcieleniu najpewniej byłam słoniem to tegoż 01.07 to ja zacznę dopiero torbę do szpitala pakować :)

Także razem z moimi bliźniętami Michaliną i Stasiem zakładamy lipcówki 2023 ;)
Będziemy miec razem owu, no chyba, jak prognoza kalendarzyka się sprawdzi 😜😂😁

No mi kalendarzyk jeden z dwóch mówi że 10 października będę mieć owu akurat dzień po mega pełni 🥳
Mi kalendarzyk wyliczaja owu na 7.10, 14dc, ale jak robiłam yestu owu to jednak zawsze wypadalo w 15dc, czyli by było 8.10.

Mam monitoring w tym cyklu wiec sobie porównam jak to z tymi testami sie pokrywa;)

@olka11135 mi kalkulator wylicza termin na 1lipca ;) także ciaza u Skorpionów MUSI byc!

Ale kto Cię powstrzyma przed udzielaniem się na wątku mamusiowym? 😏😏😏

@olka11135 bonżurolka powiedz jej coś 😆
Ach wiem przecież, ale postanowiłam na razie nie denerwować ciężarnych swoją osobą xD.
Kwietniowe mamy zrobiły osobny wątek ? 😂😂

Widzę, że nie tylko ja marzę o bliźniętach. Te choroby dają o sobie znać w ostatnim czasie bo ja jestem chora już drugi raz w tym miesiącu, gdzie normalnie choruje może raz na rok. Też liczę na to, że te choroby wpłyną na płodność, także życzę ci jak najwiecej tej płodności no i oczywiście tych bliźniaków!! 😁
Oj tak, zrobiły 😄. Było śmiesznie, ale ja byłam tylko cichym obserwatorem.

Bliźniaki to świetny kompromis, bo ja drugiego dziecka nie chcę na pewno, jak o pierwsze tyle walczymy.
Za to jakby dwa naraz się udało machnąć byłoby świetnie😊.

reklama
Zarządzam zbiorowe mnie zarażenie. Błagam. Ja już robię co mogę, żeby mój organizm buły chory i osłabiony a idzie mi jak krew z nosa.
Proszę o porady jak być chorym !
U mnie na chorobsko działa jak bardzo nie chce ... Zawsze wtedy przylazi . Brałam nawet od sierpnia rutinoscorbin a i tak złapałam zapalenie oskrzeli 🤷🤦‍♀️
Mi kalendarzyk wyliczaja owu na 7.10, 14dc, ale jak robiłam yestu owu to jednak zawsze wypadalo w 15dc, czyli by było 8.10.

Mam monitoring w tym cyklu wiec sobie porównam jak to z tymi testami sie pokrywa;)

@olka11135 mi kalkulator wylicza termin na 1lipca ;) także ciaza u Skorpionów MUSI byc!
U mnie dziś 14 DC i testy negatywne a i temperatura niska więc czekam
🙇🙇🙇🙇🙇

Do góry