reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Tu może ma znaczenie słowo "ŚRODKOWA" faza lutealna
O jeżeli w ogóle wiem o co chodzi 🤣 bo na szybko czytam 🙃
Nie, spoko ja w miarę ogarniam wyniki krwi 😉.

Po prostu zdziwiły mnie różne zakresy referencyjne, ale już się wyjaśniło, że na dwóch różnych sprzętach.
Na to nie zerknęłam, sama pracując w labie😝.

No tak mi zalecił, gdy tylko powiedziałam, że chcemy zacząć starania.. Może i dobrze wszystko sprawdzić. Kusiło mnie zbadanie rezerwy jajnikowej, ale z uwagi na cenę badania i mój wiek (27) dałam sobie spokój z tym na razie
To super, mi tylko kazał zrobić morfologię tak naprawdę i jakieś tam pierdoły i w sumie teraz po pół roku dopiero coś więcej będziemy działać.
No amh planuje zbadać w najbliższym czasie, ale no już prawie 31 lat, a po 30 magicznie tak spada podobno.

Kurczę, znowu się czuję, jakby mnie coś łapało. Łamie mnie w kościach😡.

Trzy tygodnie temu miałam COVID🤦🏻‍♀️.
Ja dzisiaj też nienajlepiej. Najpierw z rana bol migdała, teraz sama nie wiem, chyba pol gardła prawej str mnie boli...potem tak mnie ścieło z nóg, ze drzemałam 2 h... teraz dopiero znalazlam w sobie energię, więc przygotowałam obiad, zeby zjeść coś ciepłego....nie mam pojęcia jak się zabrać za aktywność, kiedy wszystko mam takie flegmatyczne. Syna tez zostawiłam w domu, bo rozkaszlał się na całego i juz mu przeszło, więc moze to jakaś pozostalosc po zeszlym tyg, mąż chorowal poprzedni tydz i pewnie przelazły wirusy na mnie teraz😱😩

reklama
Do góry