Gabson123
Fanka BB :)
@olka11135 wszystkiego najlepszego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie tak tanio ?Zrobiłam badania ale dopiero jutro beda wyniki. Co najlepsze pierwszy raz zapłaciłam tak tanio 40 zł za betę i progesteron w Warszawie zazwyczaj za samą betę płaciłam 40 zyla.
Noooo właśnie, ostatnio we Wrocławiu zapłaciłam za betę I progesteron 100zl a dziś 415zl za hormony, które zlecił mi gin ...
Jakie dokładnie badania robiłaś?Noooo właśnie, ostatnio we Wrocławiu zapłaciłam za betę I progesteron 100zl a dziś 415zl za hormony, które zlecił mi gin ...
Nie mogę doczekać się wyników, zastanawiam się czy będą jeszcze dzisiaj...
Jak wyniki będą ok, to zaczynamy działać. Kupiłam termometr i testy owu
Gin zalecił między 4 a 6 dc zbadac:Jakie dokładnie badania robiłaś?
Gin zalecił między 4 a 6 dc zbadac:
Progesteron
Prolaktyne
Protrombine
Estradiol
FSH
LH
TSH
FT4
FT3
APTT
Ddimery
Elektrolity
Glukoze
Dorzuciłam do tego pełna morfologię
cudownieMam wyniki beta 29,5 progesteron 29,47 ng/ml.
No tak mi zalecił, gdy tylko powiedziałam, że chcemy zacząć starania.. Może i dobrze wszystko sprawdzić. Kusiło mnie zbadanie rezerwy jajnikowej, ale z uwagi na cenę badania i mój wiek (27) dałam sobie spokój z tym na razieO super, widzę, że sporo, ale dobrze, jak od początku nie ma z tym problemu.
W Centrum Medycznym Gamma na Żoliborzu. Beta kosztowała 21zl a progesteron 19zl sama byłam w szoku bo ja zazwyczaj w diagnostyce robie tam byłam pierwszy raz. Próbki z badaniami wysyłają do Alabu.@Pszczolka38 gratulacje
Gdzie tak tanio ?
@olka11135 najlepszego
@Zazuu spóźnione najlepszego wybacz praca mnie pochłonęła na wczoraj