Pszczolka38
Fanka BB :)
Albo ja jestem dziwna bo ja nigdy żadnych duchów i cieni nie widzęTo ja dziwna jestem, bo widzę kreskę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo ja jestem dziwna bo ja nigdy żadnych duchów i cieni nie widzęTo ja dziwna jestem, bo widzę kreskę
To czekamy z doktorem Łysym z Babybummers na infoHahahaha xD
Jutro badania krwi raniutko więc najwyżej będę dramatyzować jak wyjdą źle
Ginekolog w czwartek przed 16
Masz rację.Ale to przecież zależy od labu i stosowanej metody oznaczeń. Nawet w ramach tego samego labu to się może zmienić jak zmienią sprzęt.
Poczekam z tym testowaniem przynajmniej do weekendu. Na spokojnie.W sprawie proga nie wypowiem się bo nie znam się na tym. Ale jakby co, sprawdz testem jutro lub za 2 dni. A jesli nic to za kolejne 2. A ogólnie jak się czujesz? Ja mam bóle miesiączkowe dziś z różnym nasileniem, ostatnio @ był 10 dni przed terminem więc nie wiem, czego w tym cyklu się spodziewać.
Myslalam ze tylko ja pierdze w okres XDPoczekam z tym testowaniem przynajmniej do weekendu. Na spokojnie.
Czuję się, jak dobrych kilka dni przed @.
Cycki trochę bolą, sutki wrażliwe (tego akurat nie mam nigdy) no i mam gazy- typowo przedmałpowo .
Nie.Myslalam ze tylko ja pierdze w okres XD
Niebezpieczna sprawa pierdzieć do podpaskiMyslalam ze tylko ja pierdze w okres XD
Na szczęście jest wtedy podpaska .Niebezpieczna sprawa pierdzieć do podpaski
To by się wywietrzyłoNa szczęście jest wtedy podpaska .
Gorzej, jakby jej nie było.
Ale ten czerwony rozbryzg byłby nieco krępujący xD.To by się wywietrzyło