reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny, @black_angel , oto mój wynik progesteronu w 22 dc.
Teoretycznie 8 dpo. Praktycznie: 🤷🏻‍♀️.

Tym bardziej po moim dziwnym epizodzie w sobotę. Równie dobrze może też być 2 dpo.

Załączniki

• C9FDAAA2-5406-41F7-A207-28AA85E2503E.jpeg
    C9FDAAA2-5406-41F7-A207-28AA85E2503E.jpeg
    58,5 KB · Wyświetleń: 119
Ostatnia edycja:
Miałyście kiedyś problem z podwyższonym DHEA-SO4? Nadnercza sprawdzone, inne hormony ok a DHEA-SO4 przy normie do 511,7 wynosi 674,60.
Da się to jakoś zbić?
Ja mam i w sumie nic na to nie działa.. tomografię nadnerczy też miałam i wszystko z nimi ok. Moja endo chce mnie wziąć do siebie na oddział na kilka dni i znaleźć przyczynę

Jak to jest z ta faza lutealna ? Rozumiem, ze jest stała dla każdej kobiety i wynosi około 14 dni. Czy jeśli miałam owulacje między 14 a 16 października (14 wieczorem pecherzyk jeszcze był,a 16 października rano już go nie było i był płyn w zatoce), to czy mogę domniemywać ze jestem dzisiaj mniej więcej 10 dpo i okresu powinnam spodziewać się za około 3-4 dni? Czy jednak może jest możliwość ze okres dostanę jutro i jest to jak najbardziej ok?

W Rossmanie był tylko jeden pink także zostawiłam sobie na jutro rano. Zrobiłam teraz check go ale ja tu nic nie widzę zresztą dużo sikalam bo staram się pić więcej wody.
Zatem zobaczymy jutro.

IMG_20221025_181127.jpgIMG_20221025_180745.jpg

reklama
Do góry