reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Moze wtedy pęcherzyk nie pękł i nowy urósł w jego miejsce? Daj znac jaki progesteron. Bardzo jestem ciekawa. Masz przed sobą dwie opcje.
Może, jak wiadomo- wszystko jest możliwe.

Mnie też zastanawiało to wysokie libido utrzymujące się od mniej więcej czwartku 13.10. do wtorku 17.10.
Ostatnio takie miałam, jak byliśmy na początku naszego związku, czyli 8-9 lat temu😅.

Czekam na jutrzejsze badania.

No a jak tam u Was działania?

Dzięki ale niestety ja z Krakowa. Byłam w tym roku u 6 różnych lekarzy i udało mi się trafić na jedna kompetentna babeczkę i oczywiście okazało się ze już nie przyjmuje. Poszukiwań ciąg dalszy…
Życzę wytrwalosci, ja np. U ortopedów w Waw byłam wszystkich i nikt mi nie pomógł. Poszłam prywatnie po znajomosci i od ręki. Absuurd! I strata kasy i czasu

Może, jak wiadomo- wszystko jest możliwe.

Mnie też zastanawiało to wysokie libido utrzymujące się od mniej więcej czwartku 13.10. do wtorku 17.10.
Ostatnio takie miałam, jak byliśmy na początku naszego związku, czyli 8-9 lat temu😅.

Czekam na jutrzejsze badania.

No a jak tam u Was działania?
Ostatnio 4 dni pod rząd licząc od dziś wstecz, a tak to co dwa, trzy dni...takze jak to mowi mój Małż ziarenko podlane, czekam na efekty i na pewno zacznę sikać od 30.10 choć pewnie to mało logiczne. 29.10 mamy zaproszenie na imprezę i w obecnej sytuacji wcale mi się nie chce.

Hejo dziewczęta :) ehhh jaki ten pazdziernik do dupy.. gdzie te kreski?! :(

Moj mąż wyjechał dziś w delegacje i będzie dopiero za tydzień w poniedziałek wieczorem, i właśnie teoretycznie wtedy powinna mi wypaść owu.. ale co z tego jak seksow wcześniej nie będzie i znów muszę liczyć na złoty strzał w co mało mi się chce wierzyć.. nooo i mam zagwostke bo skoro wg jakichś tam badań po 7 dniach abstynencji spada drastycznie jakość plemników a ja chce przynajmniej spróbować szczęścia złotym strzałem to dobrze by było by choć te plemniory były "mocniejsze" coby zwiększyć szanse to czy poprosić męża o opróżnienie wora na własną rękę koło środy/czwartku 🙈🙈

reklama
Hejo dziewczęta :) ehhh jaki ten pazdziernik do dupy.. gdzie te kreski?! :(

Moj mąż wyjechał dziś w delegacje i będzie dopiero za tydzień w poniedziałek wieczorem, i właśnie teoretycznie wtedy powinna mi wypaść owu.. ale co z tego jak seksow wcześniej nie będzie i znów muszę liczyć na złoty strzał w co mało mi się chce wierzyć.. nooo i mam zagwostke bo skoro wg jakichś tam badań po 7 dniach abstynencji spada drastycznie jakość plemników a ja chce przynajmniej spróbować szczęścia złotym strzałem to dobrze by było by choć te plemniory były "mocniejsze" coby zwiększyć szanse to czy poprosić męża o opróżnienie wora na własną rękę koło środy/czwartku 🙈🙈
Pytanie, czy zastosuje do Twojej prośby 😄?

No chyba że w czasie tego tygodnia będzie miał mokry sen, to nie musi nic na własną rękę opróżniać 😉.

Do góry