Zazuu
Fanka BB :)
Ty to poziom hard z tą wiedzą przy mnie , ja to gówniarz w staraniach to się uczę dopiero .
Są tu takie co im moja wiedza do pięt nie dorasta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to poziom hard z tą wiedzą przy mnie , ja to gówniarz w staraniach to się uczę dopiero .
Jak to mówią człowiek całe życie się uczy i tak głupi umieraSą tu takie co im moja wiedza do pięt nie dorasta
MamZnajdę znajdę bo wiem, że jest. Nie chcę już jej męczyć biednej
Po USG lekarz zlecił jakieś tam wyniki z krwi i po tym podwójnym obrazie stwierdził pcos. Nie powiem jakie konkretnie bo to było z 15 lat temuA jak już temat się pojawił, to właśnie w jaki sposób zdiagnozowano u was (dziewczyn, które się z tym zmagają) PCOS? USG? Czy wymagało to jednak głębszej diagnostyki?
u mnie i USG i badania hormonów. Całe jajniki w pęchrzykach + wysokie androgenyA jak już temat się pojawił, to właśnie w jaki sposób zdiagnozowano u was (dziewczyn, które się z tym zmagają) PCOS? USG? Czy wymagało to jednak głębszej diagnostyki?
Z ostatnich historii to tylko slyszłam o gorącej kąpieli @Zazuu chyba u Ciebie ale może coś pomieszałam, bo nadrabiałam czytanie apropo pęcherzyków u @LadyCaroJakie polecacie suplementy na pękanie pęcherzyków? Można to jakoś wspomóc?
Teraz robię testy owulacyjne i 8 dni po piku zbadam progesteron. Mimo PCOS zawsze LH miałam w normie więc może będzie wiarygodnie
Takiej wielkości to może poczujeszja nie mam żadnych info na temat tego, jak przyspieszyć pęcherz ciekawe czy mój już pękł