reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W Obronie Jezyka Polskiego

Anetko, pisałaś gdzieś o tym, że Kuba ciągnął za obrus, chyba w restauracji. A napisałaś to na wątku o wychowaniu, albo o zabawach, już nie pamiętam. Jak nie dasz rady poszukać, to napisz, pomogę.

reklama
ok, juz sama znalazłam wczesniej:-D
dobrze ze ktos inny cos tu napisał....bo powiem Wam ze na kilka byków w ostatnich dniach się natknęłam, ale nie pisałam bo mi głupio ze tylko ja ten wątek odwiedzam i potem bedzie ze sie wymądrzam...:zawstydzona/y:

tak sobie wlasnie pomyslalam aneta ze sobie odpuscilas bo nie wierze zebym byla czysta :sorry2:
jak cos to wal, jestem gotowa na ciosy :-D i obiecuje karne 100 razy w zeszyciku oraz zastosowanie w przykladowych zdaniach dla treningu :cool2:

na literowki oczywiscie ja tez nie zwracam uwagi bo to swiadczy o tym ze ktos sie np spieszyl czy byl podekscytowany a to jest w sumie informacja o czyims nastroju i to jest fajne, ale takie bledy ortograficzne typu u z kreska czy rz nie tak jak trzeba to ja bardzo bym chciala wyeliminowac

Do góry