reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W Obronie Jezyka Polskiego

a gdzie to sie ustawia lenorku, gdzie sie wchodzi ???

tylko ze ja mam edytor po ang, anyway...dupa blada, ja to robie tak ze sobie wlaczam slownik multimedialny pol-ang i wpisuje co mi potrzeba i wyskakuje alebo ze nie ma w slowniku, jak nie ma to pewnie z bledem, albo po ang wpisze to od razu mam trening i mi polska poprawna wersja wyskoczy :tak:

reklama
haaaaaaaaaa ......... a jak wiem, ze m_ktosia ma tendencje do byczków nie zależną od siebie to mnie to bawi i nie będę zwracać uwagi:-p

ja tez zawsze mialam 5tki z ortografii i wogóle nie robiłam błędów - a ostatnio sadzę w polskim takie byki, że aż mi się czasem słabo robi... tak to jest jak nie trzeba wypracowań i dyktand pisać:eek:

kurczaki no.. a ja cale zycie na pewno pisalam razem.... az dziwnie mi wyglada tak oddzielnie...:baffled:
a ja tez widzialam bledy m_ktosi,ale mi sie wydaly slodkie, a czasem myslalam,ze to tak specjalnie :eek: he he ze skoro nie piszemy z polskimi znakami to moze i lepiej napisac skura niz skora :-D
a ja za to szybciej mysle niz pisze i potem wychodzi mi np. mzoe zamiast moze

Niczka mam podobnie tak jak ty z tym przekręcaniem ;-):-)
często coś pokiełbasie :-D ale to z pośpiechu :tak:

reklama
w ogóle a nie wogóle hehehehehehehehehehehehehehhe nie będę pokazywac paluchem kto tak napisał bo nieładnie:-)

ale i tak wiadomo o co chodzi;-)

Do góry