aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Moja Julka tez spi w swoim lozeczkuI zasypia tez sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nooo wlasnie badanie bioderek nie jest bolesne (wiadomo jak to na USG), ale moze byc troche nieprzyjemne dla takich wiekszych juz dzieci jak musza lezec w lini prostej prze chwile....
w szpitalu jak Jula byla malenka to wcale jej to nie obruszylo, bo nie czaila.........a teraz.........oooooo to juz byl ryk, wyginala sie i wila, musielismy ja we dwojke trzymac hehehe.......no, ale ona tez jest naprawde silna, silowanie sie z nia to nie lada wyczyn hehehe
no i moja corcia tez spi w swoim lozeczku i tez zasypia sama.........ale na poczatku przez 1,5 miesiaca spala z nami.
a ja sie zaczelam zastanawiac teraz bo moja Łucja ani razu nie byla na zadnym USG, ani nawet u ortopedy....tutaj w przychodni najwyrazniej skierowanie daje sie jak cos ewidentnie nie halo... hmmm....az sie zapytam jak bede na szczepieniu czemu tak?