reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w którym tygodniu rodziłyście swoje maleństwa???

w którym tygodniu ciąży urodziłyście swoje maleństwa???

• w 34 tygodniu i wcześniej

Głosów: 5 2,5%
  • w 35 tygodniu

Głosów: 4 2,0%
  • w 36 tygodniu

Głosów: 5 2,5%
  • w 37 tygodniu

Głosów: 15 7,4%
  • w 38 tygodniu

Głosów: 26 12,9%
  • w 39 tygodniu

Głosów: 24 11,9%
  • w 40 tygodniu(w terminie)

Głosów: 42 20,8%
  • po upływie 40 tygodni

Głosów: 81 40,1%

• Wszystkich głosujących
    202
Witajcie.
A ja datę miałam na 23 kwietnia, a 28 marca Martynia juz była. 35 tydzień.
Przyspieszyły moje nerki...

reklama
Moje maleństwo przyszło na świat w pierwszym dniu 38 tygodnia. Lekarz mi mówił, że jeśli donoszę do 38 tygodnia to będzie sukces, bo od 20 tygodnia skracała mi się szyjka macicy, a w 36 miałam już rozwarcie na 4 cm. No i miał rację, niespodzianka jak się patrzy dokładnie według przewidywań lekarza :). Zamiast od 19 lutego Ola jest z nami od 29 stycznia.

moja Marysia urodziła się po koniec 42 tygodnia ciązy . Dokładnie 11 dni po terminie. Poród miałam wywoływany dwa razy- dopiero za drugim razem mała łaskawie opuściła me łono ;-)

ja pierwszego syna urodzilam 2 dni po terminie, drugiego tydzien po terminie;-) , trzeciego synusia 2 tygodnie przed terminem , a teraz nosze corenke:tak: i zobaczymy :happy: :baffled: :-)

No proszę Magdaleno:-D ale gromadka dzieci fajna:tak::-D
Życzę zdrówka i buziaki dla dzieci już obecnych;-)

Pozdrawiam!

reklama
Do góry