Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak z ciekawości dlaczego chciałabyś popracować dluzej w ciąży skoro masz taka prace, która chyba i tak nie jest zbyt przyjemna?Pracuje na produkcji na 3 zmiany, fizyczna mega ciagle przerzucam boxy plus chemikalia i opary z platikow. No i 2 poronienia :/
Ja od razu. Praca stojaca, duzo stresu i ciaza zagrozona wiec musialam lezec i bylam na l4 Mimo moich staran sie nie udalo.Hej kochane, mam pytanie w którym tygodniu informowalyscie w pracy o ciąży?
Chcialabym moc tyle pracowac. Ale bede mogla pewnie tylko pomarzyc :/Jakoś w 8-10 tygodniu, pracowałam, L4 od 8 miesiąca dopiero
Chcialabym moc tyle pracowac. Ale bede mogla pewnie tylko pomarzyc :/
Pracuje na produkcji na 3 zmiany, fizyczna mega ciagle przerzucam boxy plus chemikalia i opary z platikow. No i 2 poronienia :/Dlaczego? Pracodawca ma obowiązek dostosować do ciężarnej stanowisko pracy jeśli obecne stwarza zagrożenie dla ciąży.
Pracuje na produkcji na 3 zmiany, fizyczna mega ciagle przerzucam boxy plus chemikalia i opary z platikow. No i 2 poronienia :/