reklama
gogana82
Aktywna w BB
To i my sie dopiszemy
Moje babelki urodzily sie w 34tc
Olga 2130g
Amelka 1440g
Mikołaj 2030g.
Jak na trojaczki to byl najlepszy tydzien na przyjscie na swiat, pozniej to juz byloby groznie. Wczesniej- wiadomo- tez.
Teraz maja 17miesięcy i średnio waża po 11kg- takie pyzy slodkie- nikt by nie powiedzial ze wczesniaki.
Olga 2130g
Amelka 1440g
Mikołaj 2030g.
Jak na trojaczki to byl najlepszy tydzien na przyjscie na swiat, pozniej to juz byloby groznie. Wczesniej- wiadomo- tez.
Teraz maja 17miesięcy i średnio waża po 11kg- takie pyzy slodkie- nikt by nie powiedzial ze wczesniaki.
reniag
Fanka BB :)
Wow!!! potrójne szczęście wielkie Gratulacje jak na 34 tydz i trójkę to i tak duże
madzia842
no to teraz chyba żadna bliźniacza mama nie odważy się narzekać. Przy trójce nasze dwójki to bułka z masłem Podziwiam Gogana
To i my sie dopiszemy
Olga 2130g
Amelka 1440g
Mikołaj 2030g.
gogana, fajnie,że wrócilaś Mam nadzieję,że wcześniej CIę nie przestraszyłyśmy tym oczekiwaniem dzielenia się od Ciebie doświadczeniami, na pewno wzajemnie możemy sobie w czymś pomóc. Zajrzyj do wątku Naszeforumowe mauczki czyli radości i troski... z radościa przywitamy kolejną mamusię A co do wagi maluszków - naprawdę świetnie się rozwinęły, moje w 34 tc ( prawie skończonym) wazyły mniej niz 2kg a bylo ich tylko dwoje No a teraz tez nadrobiły i rozwijają się fajnie i wogóle sa najsłodsze chyba na swiecie w tym okresie
reklama
karola88
youstta- gratulacje,waga maluszków imponująca:-)