reklama
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Dla mojego diabła wezmę specjalnie w postaci czopkówNajlepiej iść wtedy do behawiorysty - pewnie wystarczą leki antystresowe dla kota
ZielonaMamma
Fanka BB :)
Ja kładę dziecko na kanapie. Jeszcze malutkie i się nawet nie próbuje obracać. Do kuchni jeździ ze mną w wózku. Jak śpi to w swoim łóżeczku u nas w sypialni. Mamy małe mieszkanie, to z każdego kąta usłyszę jak zacznie płakać.W czym trzymacie dzieciaczka kiedy jest w innym pomieszczeniu niż ma łóżeczko? Myślałam o Chicco baby hug, ale nie podoba mi się do końca design i czytalam, ze nie sprawdza się jako krzesełko do karmienia wiec spory wydatek, a można z niego korzystać komfortowo krótko. Czy polecacie jakieś konkretne bujaki lub leżaki? gdzie zostawiacie dziecko jak jesteście w kuchni lub w innym pokoju?
I mamy dwa koty. Jeden dzieckiem się w ogóle nie interesuje, ale łóżeczkiem bardzo. Ulubione miejsce spania, często muszę przesuwać kota, żeby zmieścić niemowlaka. Drugi kot jak dziecko płacze to przybiega i liże po główce. Chętnie też śpi gdzieś obok dzidziusia. Żaden krzywdy nie zrobił nigdy.
Przez pierwsze miesiące dziecko leżało w łóżeczku albo na sofie w kokonie. Dużo czasu spędza się u nas w salonie więc leżało na narożniku.
Później zaczęliśmy też używać leżaczka i maty edukacyjnej.
Leżaczek mam Chicco Hoopla i mogę polecić z całego serca. Jest przede wszystkim lekki i można go złożyć do kompaktowych rozmiarów - mieliśmy go w restauracji na chrzcinach czy u rodziny na święta. Teraz, gdy dziecko jest już większe, służy do siedzenia i zabawy.
Później zaczęliśmy też używać leżaczka i maty edukacyjnej.
Leżaczek mam Chicco Hoopla i mogę polecić z całego serca. Jest przede wszystkim lekki i można go złożyć do kompaktowych rozmiarów - mieliśmy go w restauracji na chrzcinach czy u rodziny na święta. Teraz, gdy dziecko jest już większe, służy do siedzenia i zabawy.
Podziel się: