a mnie zawsze pociesza fakt, ze na swiecie jest tyle dziwakow ktorzy czuja sie ze swoja odmiennoscia tak swobodnie, to dlaczego ja, kobieta w ciazy, mloda mam sie czuc gorzej. Nie wygladam zle, pomimo tych wszystkich kraglosci, plam na twarzy, syfow na kazdym krawku ciala dajmy sobie troche luzu, nie takie dziwaki i dziwadla z nas jak myslimy
reklama
Corin
Mama Trójki :)
hahahahahaha
em_ka mam jedno takie zdjecie, które kiedys zestawiłam z ta lamą własnie. Mam na tym zdjęciu dokładnie taki sam wyraz twarzy
em_ka mam jedno takie zdjecie, które kiedys zestawiłam z ta lamą własnie. Mam na tym zdjęciu dokładnie taki sam wyraz twarzy
emcia hihi no fotki niezłe są nie ma co
Ja tam sie nie czuję ani brzydka ani gruba jestem taka sama jaka byłam tylko w ciąży
Żadnych pryszczy nie mam,plam na buzi też nie a nawet mężowi sie lepiej podobają moje tyły hihi więc dla mnie ciąża to same +++++
Ja tam sie nie czuję ani brzydka ani gruba jestem taka sama jaka byłam tylko w ciąży
Żadnych pryszczy nie mam,plam na buzi też nie a nawet mężowi sie lepiej podobają moje tyły hihi więc dla mnie ciąża to same +++++
Corin
musze poszukać
Corin
No, zrobione... Założyłam nową dyskusję, wrzuciłam zdjecie kompromitujace mnie i zapraszam do dzielenia sie podobnymi ;-)
Heja brzuszki!ja dzisiaj bylam na zakupkach malych ,ubralam sie w tuniczke i lleginsy i wiecie co ?naprawde moje samopoczucie i samoocena wzrosla bo wiele osob sie usmiechalo na moj widok ,chwalilo moj brzuszek i ze pieknie wygladam fajnie ze juz wiosna chociaz mozna brzuniem sie pochwalic ,sie ubrac fajnie ,zwiewnie i udowadniac ze bendac w ciazy mozna wygladac jak milion dolcowbuziam slonecznie
reklama
Podziel się: