reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Vouchery, darmowe probki, promocje

reklama
Tulip a prosze bardzo;) ja kupiłam tylko do kolorow i tak sobie wykombinowałam ze jak cos białego mocno sie ubrudzi to wypiore w zwykłym np vizirze a potem w Loveli;)
W tesco jeszcze sa np 2szt body za 15zł,pajace 3szt za 26zł i pajace disneya za 26zł

Byłam wczoraj w tesco po lovele serdeczne dzięki za ifo :-)
a przy okazji są też w dalszym ciągu pampersy na promocji wczoraj giga paka 108 pampersów (2) za 55.9 zł - są też inne rozmiary.

Futrzak w kauflandzie ja kupowałam lovele bez promocji3,6kg za 27,00 a po pampki skuś sie w biedronce tam są 92sztuki
jeszcze zauważyłam że na targowiskach maja fajne ceny na proszki dla maluszków może i u was warto sprawdzic

reklama
ja kupiłam (i już uprałam) oddzielnie kolorki i biały w różnych proszkach (Loveli) ale już widzę, że to fanaberia i pewnie w przyszłości będę kupowała tylko do kolorów ;-)

Do góry