reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Vouchery, darmowe probki, promocje

http://www.nutricia.com.pl/klub_przylacz_sie.php

polecam, duzo fajnych gadzetow przysylaja, nawet prezent urodzinowy na roczek maluszka :)
Zarejestrowalam tam moją mamę, ktora urodzila w lipcu 2009, wiec wiem z doswiadczenia ze warto :) przychodzily miedzy innymi:
lyzeczka, sloiczki z deserkami, herbatki dla mamy i dziecka, probki mleka, i duuzo gazetek i poradnikow.

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie Futrzak, fajne przeceny do końca grudnia, ja już się zdecydowałam na gadżety tomee tippee :D Jeszcze tylko oblookam czy na allegro nie jest coś taniej i zacznę kupować..
U mnie w Stg też jest niby sklep z tej sieci, zobaczymy czy zrealizują mi te bony na pampki ;)

U nas w Gdyni tez jest akpol ale wydaje mi sie ze np zestaw startowy tt był tanszy o 10zł na alegro...
Za to maja tam ogooomny wybor ciuszkow w całkiem normalnych cenach;)

te darmowe pampersy są już niestety nie aktualne:(:( cóż... warto napisać do poszczególnych firm, czy przysyłają jakieś próbki. ja dostałam np.z ziaji próbki kremów, balsamów i płynów do higieny intymnej, dla Maluszka dostałam tylko dwie próbeczki, ale zawsze coś. I przysłali mi też z Humany dużo informacji na temat ich produktów oraz info na tematy karmienia i takie tam;] byłam też na akademii J&J i dostałam od nich zestaw próbek z maleńkim płynem do kąpieli od dnia narodzin i małą paczką chusteczek nawilżanych i takie duże 400ml mleczko dla dziecka od dnia narodzin:) (kobiety, które już urodziły dostały próbki wkładek laktacyjnych;])warto wybierać się na takie "imprezy" organizowane przez producentów, bo niemal zawsze dają jakieś próbki:D i próbki są wysyłane także przez producentów po narodzinach dziecka, biorą dane w szpitalu;] za takimi promocjami że wysyłają coś w prezencie trzeba patrzeć na bierząco co jakiś czas, bo często są ograniczone ilości albo poprostu czas- trzeba poprostu co jakiś czas sprawdzać stronki wsystkich wiodących marek:) pozdrawiam:p

reklama
Dziewczyny proponuje nowy temat jak uznacie, ze jest glupi to prosze o usuniecie...
Mianowicie w tym temacie moglybysmy sie dzielic stronami na ktorych warto sie zarejestrowac, zeby dostac probki pieluch, kremow, chustek, vouchery na darmowe gadzety dla dziecka ale rowniez informacje w ktorych sklepach jakie promocje... wiadomo dla wiekszosci z nas kazdy grosz jest wazny, a to moze ulatwic sprawe...
Poki co zarzucam linki dla dziewczyn z UK. zarejestrowalam sie i juz zaczynaja gadzety naplywac:pP I sporo znizkowych kuponow:)
Parenting Club - Mother and Baby - Boots
Babies & Pregnancy, Baby Week by Week Symptoms, Signs & Calendars
HiPP Organic
Sainsbury's Little Ones - Baby Food Ideas & Recipes
Baby Care Information & Advice For You & Your Baby From Pampers
Week by Week Pregnancy & Baby advice for Mums to be | Emma's Diary
Heinz Baby Club Join
https://www.aptamil.co.uk/register
Register as a member of the Cow & Gate Mum & Baby Club
Baby Milk | Baby Formula | SMA Formula | SMA Baby Milk

Czy ktoś już może rejestrował się na tych stronkach?? Jak tak to było by miło jakby napisał czy przysyłają próbki także do polski;]

Do góry