reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Vouchery, darmowe probki, promocje

hejka nie wiem może już było to ale napisze....
słyszałyście o próbkach hipp.... trezba na stronie hipp wstąpić do klubu maluszka... a jak sie zalogujecie po prawej jest napis zamów probkę mleka hipp lub inne pakiety hipp
własnie miałam to samo napisać:DPoza próbkami mleka są nowe pakiety próbkowe:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No ja tez wypełniałam ankietę, ale nie potwierdziłam danych do wysyłki bo Jaś też na pepti i jakoś tak głupio byłoby mi ściemniać. Niech inny maluch zasyci swój brzuszek!:D

No ja tez wypełniałam ankietę, ale nie potwierdziłam danych do wysyłki bo Jaś też na pepti i jakoś tak głupio byłoby mi ściemniać. Niech inny maluch zasyci swój brzuszek!:D

my na cycu ale coraz gorzej przesypia noce i postanowilam jej wprowadzic butle na noc z jakims kliekiem lub kaszka mamy tez 2 kaszki bez mleczne wiec nam streetcom z nieba spadl :tak: choc z tego co obserwuje wiele osob nadużywa tych kampanii na zasadzie pościemniam troche a dostane darmoche do testowania niestety ale taka polska mentalnosc :-(Ja tak jak Ty jestem mega uczciwa i wkurzają mnie wszelkie nadużycia :tak:

Ja wypełniam wszelkie ankiety i proszę o próbki, nawet jeśli moja młoda jest na Nutramigenie, bo zawsze kiedy coś dostanę to przekazuję to mojej przyjaciółce lub innej koleżance, które też mają młodsze od mojej córki i chętnie z próbek korzystają :) Więc nic się nie marnuje.

PS. NOWY KONKURS NA STRONIE BEBILONU.

reklama
a ja właśnie też należe do mega uczciwych osób i nie celowo zrobillam ta k zeby mi przysłali.....napisałam w nakiecie ze maly jest na pepti i nie bardzo chce zmieniac mleko (widocznie powinnam napisac ze napewno nie zmienie;/)mimo to przyslali wiec raczej to chyba nie moja wina..a co zrobie z mlekiem wlassnie niewiem nie chce by ssiie zmarnowalo ..

Do góry