reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Vouchery, darmowe probki, promocje

a ja zalogopwalam sie na streetcom jakis czas temmu i jest napisane by im przesklac poczta jakies oswiadczenie.....czy cos tam....to jest konieczne ??ktoras z WAs moze orientuje sie na ten temat ??

reklama
Scarletka, a ja dobrze pamiętam, ze testowałaś tą piankę do włosów? Zadowolona jesteś?

nałożyłam na głowę 2 tyg temu i byłam w szoku. Wybrałam kolor średni blond, taki przyszedł, a na głowie zrobiła się ciemna czekolada:wściekła/y:
Nigdy nie miałam takiej sytuacji, a nakładałam na jasne włosy. Dziwne.
A co na temat pianki? nic specjalnego, raczej jestem zawiedziona. Niby ma to być szybka i prosta aplikacja, pstryk i piankę nakładasz, ale skończyło się na wysmarowaniu wszystkiego w promieniu 10m:zawstydzona/y::-D mimo rękawiczek, zafarbowałam sobie nie dłonie, a ręce, pianka spadła na kafelki w łazience, czoło wypaprałam do brwi, pianka na plecach, na dekolcie . a dalej już nie będę pisać hehehe:-D a w farbowanie wprawiona jestem, bo sama sobie ją zawsze nakładam i nigdy problemu nie mam.

aaaaa i bez wysłania deklaracji testowałam alkohol, ale może jest tak jak pisze marta, więcej kampanii i ankiet do uzupełnienia.

Ostatnia edycja:
Czyli tak jak u mnie.. A do tego jeszcze zapach "starego niedobrego piwa", jak to określiła moja siostra ;-) Farbowałyśmy się przy otwartym oknie..

Ja odesłałam im to oświadczenie, na razie ankiety wypełniam i dostałam też zaproszenie do testowania mleka, ale raczej nie skorzystam, bo pijemy Nan, tylko oddam komuś, kto pije takie mleko :)

reklama
kontakt@expanscience.pl na ten adres można napisać prośbę o próbki kosmetyków dla dzieci mustela - wysyłają!
edit: Warto pisać - dziś odebrałam przesyłkę: płyn do kąpieli 50ml, krem do ciała 10ml, olejek do kąpieli 12ml i krem do biustu 10ml - wszystko w małej kosmetyczce:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry