reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Vouchery, darmowe probki, promocje

reklama
Dziewczyny, dostałam emaila ze streetcomu o takiej treści:

Mamy wartościową Paczkę dla Twojego dziecka! Czeka na wysłanie! Bezpłatnie!
Wystarczy, że wypełnisz Ankietę o pielęgnacji niemowląt, którą znajdziesz
w Strefie Eksperta po zalogowaniu się na stronie Streetcom Polska Sp. z o.o..

Uwaga! Rekrutacja do nowej kampanii trwa tylko do końca tygodnia!
Już na początku września rozsyłamy produkty do testowania dla Twojego dziecka!

Czekamy na Ciebie!

W związku z tym mam do Was pytanie: czy to znaczy,że zakwalifikowałam się do kampanii,w której testuje się preparaty dla dzieci czy ta paczka w ogóle nie jest związana z nową wrześniową kampanią? Bo żeby się zakwalifikować trzeba wypełnić ankietę. Ja tej ankiety jeszcze nie wypełniłam,a oni mi już coś oferują. Podejrzane... Ja już nic z tego nie rozumiem. Tym bardziej,że nie odsyłałam do nich pisemnej zgody na przetwarzanie danych osobowych.
Marta help! Ty chyba kiedyś testowałaś produkty. Jak to wygląda w rzeczywistości? Czy nie zapędzę się w "kozi róg" ?

Spring, wypełniaj śmiało - przy rejestracji wypełniałaś pokaźną listę swoich preferencji, mi wczoraj w strefie eksperta wyskoczyła nowa ankieta. Potem wyszło że to mleko G;-):tak: i mam czekać na rozpoczęcie Kampanii:tak:.

Spring, a sprawdzasz swoje konto regularnie? Bo może ta ankieta już trochę "wisiała" na twoim profilu i dostałaś przypomnienie? Z tego co pamietam ja w ostatnim czasie wypełniałam właśnie ankietę nt. pielegnacji i mm..

Spring, a sprawdzasz swoje konto regularnie? Bo może ta ankieta już trochę "wisiała" na twoim profilu i dostałaś przypomnienie? Z tego co pamietam ja w ostatnim czasie wypełniałam właśnie ankietę nt. pielegnacji i mm..

Już kilka razy mi przysyłali przypomnienia,ale jakoś dopiero teraz się za to wzięłam:tak:

Marta dzięki, zaraz wypełnię:tak::-D

reklama
Pojechałam rano do Tesco po pampki i te Tescowe zielone mała paczka 4 - 34szt(w dużej jest 54 a mała wychodziła taniej) była po 16,95zł - wzięłam 3 to wyszło 102 szt za niecałe 50zł, w domu patrzę na paragon a one po 11,75zł :szok::cool::cool::cool: - pojechałam drugi raz:-p:tak::-D:-D. Wyszło niecałe 35 groszy za 1 pieluchę.

Do góry