reklama
M
myszowata
Gość
W czerwcowym "Mamo to ja" jest kupon rabatowy na mleko hipp:-)
Dziewczyny kupiłam czerwcowy numer "Dziecko" i jest 21 zniżek do różnych sklepów (15% lub 20%) na najbliższy weekend 27-29 maja, można te kupony wykorzystać w sklepie lub przez internet (np. w Motherhood rabat naliczają po wpisaniu hasła promocyjnego "Dziecko" - szczerze mówiąc nie wiem jak to działa, ale jak ktoś zainteresowany to może spytać już u źródła
Przykładowe sklepy: Bartek 20%, Deichmann 20%, Bebecar, BobMarket, endo, KappAhl, Humana, wójcik, Hot Oil, Naturino
Przykładowe sklepy: Bartek 20%, Deichmann 20%, Bebecar, BobMarket, endo, KappAhl, Humana, wójcik, Hot Oil, Naturino
A ja wam powiem że dostałam 2 koperty reklamowe z firmy Nestle i wyobraźcie sobie ze nie pamiętam kiedy i gdzie o nie pisałam. Za to jestem bardzo zadowolona w środku były po 1 paczce kaszki bananowej i po 1 szt.porcji Nan2 a do tego kupony ze zniżkami na kaszki, mleka, zupki i deserki jak i kilka kuponów nawet na gratisowe deserki
M
myszowata
Gość
Poradnik żywienia małego dziecka | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! poza poradnikiem wysyłają próbki mleka bebiko, kaszki i herbatki bobovita oraz jeden słoiczek zupki:-)
Po zarejestrowaniu się na stronie gerbera i hipp (klub maluszka)też dostawałam paczki, chyba po 3 z każdej z firm - a w nich próbki, jakieś słoiczki, łyżeczki, śliniaczki itp
Niestety czas oczekiwania po rejestracji jest baaardzo długi!
Aha i napisałam maila do nuka z prośbą o próbki płynu do mycia butli i dostałam:-)
Po zarejestrowaniu się na stronie gerbera i hipp (klub maluszka)też dostawałam paczki, chyba po 3 z każdej z firm - a w nich próbki, jakieś słoiczki, łyżeczki, śliniaczki itp
Niestety czas oczekiwania po rejestracji jest baaardzo długi!
Aha i napisałam maila do nuka z prośbą o próbki płynu do mycia butli i dostałam:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
magdzior1985
Fanka BB :)
W Carrefour pampki za 79,90. (3 - 150szt., 4 - 132szt.)
reklama
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
jaki jest link do tej ankiety z herbapolu ?
Podziel się: