reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Vouchery, darmowe probki, promocje

Dziewczyny w Tesco sa fajne pudła pampków w rozm.3 i wyżej. W paczce 186szt za 99zł z groszami czy jakos tak. Zakupiłam sobie dzisiaj pudło- sprawdziłam po drodze ta cene w innych sklepach i na necie....nie ma nigdzie teraz nic taniej. Jutro znowu tam podjade i zakupie sobie na zapas puki mamy pieniazki:):-)

reklama
Miluś promocja naprawdę niezła:tak:. Ja nie skorzystam bo znajoma przywozi norweskie Pampersy po 30zł za 66szt "trójek" Baby dry, są też w tym rozmiarze Aktive Fit to jest 60szt.
Wypisałam kiedyś na kumpelę i sąsiadkę z Bobovity i przyszły pudełeczka z kaszkami,mleczkiem, herbatką i deserkiem po 4.m-cu:tak:.

www.babymel.pl. Tylko dzisiaj do godz. 24:00 wszystkie torby Babymel London można kupić 30% taniej. Po dodaniu do koszyka wybranego modelu, wystarczy wpisać kod rabatowy FBBL30

reklama
Do góry