reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione mamuśki - biżuteria, hafty, szydełko, rysunki itd! chwamy się :)

reklama
mamusia cudne te torty!! robisz na zamówienie? :-D bo w razie czego będę wiedziała to kogo się zgłaszać :-D w końcu do Ciebie to akurat w Pl mam blisko hehe

sylwia - takie koszyczki robię czasami... są pracochłonne, ale efekt super. są z papieru :)

CIMG5859.jpgCIMG5862.jpg

Ostatnia edycja:
MamusiaM przepiękne i już... aż żal d*** ściska że samemu sie nie umie;)
Gosia śliczne koszyczki, u mnie czeka partia poskręcanych rurek tylko nie mam sie jak zabrać do plecienia...

MamusiaM torty rewelacja, gratuluję talentu.

Ja też trochę plotłam z papieru, mam kilka gotowych koszyczków, które czekają na malowanie.
Gosia podoba mi się ten z wieczkiem:-)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa co do mojej pracy z torcikami :-)

Gosia - spoko, da się zrobić, ale to chyba juz po ciąży, bo ostatnio nie mogłam sama rozwałkować masy cukrowej. Zasapałam się nieziemsko ;-) Mężuś musiał wkroczyć do akcji :-D
Bardzo podobają mi się Twoje koszyczki :tak::tak::tak: Gdybym nie wiedziała, za nic w świecie nie powiedziałabym, że są papierowe.

dziewczyny wspaniałe cudeńka! ja niestety nie umiem robić nic takiego:( jestem manualne beztalencie tak że wam zazdroszczę :) a na te torciki to az slinka cieknie...

MamusiaM ale cuda. Aż szkoda jeść takie śliczne. Ja lubię tez takie ręczne robótki- ale jedyne to mi wychodziło były paznokcie :)

Chciałbym się pochwalić efektem z dzisiejszych warsztatów filcowania na mokro. Miała być broszka, ale trochę mi to duże wyszło:-)

Załączniki

• DSCN2886.jpg
    DSCN2886.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry